Veckans!

Veckans tema 
 
Tid tror jag. Eller snarare brist på tid och vart tog tiden vägen? Jag har haft en sån där vecka då det känts som att jag galopperat fram i tillvaron mellan jobb, hundrastningar och olika aktiviteter. 
 
Men jag var inställd på att just den här veckan skulle bli lite körig och aktiviterna har jag ju tagit på mig helt själv, så det var bara att tugga sig igenom. Nästa vecka är betydligt luftigare och dessutom har fröken Mita fått en plats på ett hunddagis. 🐶🐩🐕
 
Det kommer verkligen att underlätta lite i det här omtalade ”vardagspusslet”. 
 
 
Veckans tv program
 
 
 
Mitt favvoprogram Biggest looser är igång! Det är faktiskt ett av väldigt få program jag brukar följa, men jag vill också slå ett slag för vinterns nyfunna favorit:
 
Stockholmspolisen! Så välkommet med ett program som visar verkligheten på ett i mitt tycke realistiskt sätt utan för mycket censur. Ett stort plus är också att poliserna längst ut i linjen får vara med och ge sin syn på saker och ting! 
 
Och så har jag även sett dokumentären om Avicii, ”true story”. Den berörde på riktigt!
 
Snacka om att man blir medveten om att ära, berömmelse och pengar inte betyder speciellt mycket om man inte är hel i sig själv. Han var verkligen en människa som berörde, så begåvad och hårt arbetande , men ändå väldigt enkel och ödmjuk.
 
Att skapa musik var hans passion, men turnélivet och kändisskapet tog knäcken på honom, framförallt när det började kretsa för mycket kring pengar. Jag har lyssnat ganska mycket på hans musik, jag har bl.a använt några av hans låtar till mina träningspass. Avicii hade något speciellt över sig på något sätt, en fin människa som fick lämna jorden alldeles för tidigt. 
 
Veckans utflykt: 
 
Ja det var vårgaloppen jag skrev om igår det! Som tillägg till vårgaloppen blev det även korvgrillning! 
 
 
Utflykten i sin helhet kommer i ett separat inlägg på Tisdag! 😁 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 
veckans
1