Veckans!

Veckans tema 
 
Tid tror jag. Eller snarare brist på tid och vart tog tiden vägen? Jag har haft en sån där vecka då det känts som att jag galopperat fram i tillvaron mellan jobb, hundrastningar och olika aktiviteter. 
 
Men jag var inställd på att just den här veckan skulle bli lite körig och aktiviterna har jag ju tagit på mig helt själv, så det var bara att tugga sig igenom. Nästa vecka är betydligt luftigare och dessutom har fröken Mita fått en plats på ett hunddagis. 🐶🐩🐕
 
Det kommer verkligen att underlätta lite i det här omtalade ”vardagspusslet”. 
 
 
Veckans tv program
 
 
 
Mitt favvoprogram Biggest looser är igång! Det är faktiskt ett av väldigt få program jag brukar följa, men jag vill också slå ett slag för vinterns nyfunna favorit:
 
Stockholmspolisen! Så välkommet med ett program som visar verkligheten på ett i mitt tycke realistiskt sätt utan för mycket censur. Ett stort plus är också att poliserna längst ut i linjen får vara med och ge sin syn på saker och ting! 
 
Och så har jag även sett dokumentären om Avicii, ”true story”. Den berörde på riktigt!
 
Snacka om att man blir medveten om att ära, berömmelse och pengar inte betyder speciellt mycket om man inte är hel i sig själv. Han var verkligen en människa som berörde, så begåvad och hårt arbetande , men ändå väldigt enkel och ödmjuk.
 
Att skapa musik var hans passion, men turnélivet och kändisskapet tog knäcken på honom, framförallt när det började kretsa för mycket kring pengar. Jag har lyssnat ganska mycket på hans musik, jag har bl.a använt några av hans låtar till mina träningspass. Avicii hade något speciellt över sig på något sätt, en fin människa som fick lämna jorden alldeles för tidigt. 
 
Veckans utflykt: 
 
Ja det var vårgaloppen jag skrev om igår det! Som tillägg till vårgaloppen blev det även korvgrillning! 
 
 
Utflykten i sin helhet kommer i ett separat inlägg på Tisdag! 😁 
 
Hoppas ni haft en fin helg! 

På tal om att springa av sig!

Idag har jag fått rasta vårskorna på en stig utan snö! 
 
 
Detta var inte igår! 
 
Otroligt fint att kunna börja vårgaloppera lite lätt ute! 
 
Det här var inte det jag skulle skriva om, jag ska skriva ett ”veckans” som kommer under morgondagen, så det här blev bara en snabb instickare! 
 
Hoppas ni har en trevlig helg! 

Springa av sig!

Denna vecka bjuder jag på ett minne med tillhörande text ifrån vintern 2016! :) 
 
 
 
Alltså jag återkommer till det här med enkelhet lite då och då märker jag. Jag känner nog faktiskt väldigt ofta att det enkla är viktigt att prioritera ibland i den tid vi lever i. Jag tänker framförallt på det enkla som i det spontana, oplanerade. 
 
 
 
Som en sån här vinterkväll då jag och Mita härjade runt nere på isen en stund. Kylan och den tysta skymningen mötte snöknarret under skorna.
 
Jag kommer minnas det lilla lyckoruset som infann sig då jag bara lät benen springa av sig en stund där ute på isen. Att unna sig en spontan liten snölöpning emellanåt är inte alls fel faktiskt!
 
Hur ofta får man "springa av sig" en stund i vuxen ålder liksom? Det är härligare än man kan tro! =) 
 
 
Visa fler inlägg