Lite om bloggen!

Jag har den här bloggen för att jag gillar att skriva och fota och tycker om att ha en plats där jag får utlopp för lite kreativitet. Det är ett roligt tidsfördriv helt enkelt. 
 
Jag har väl något slags behov av att uttrycka mig i bild och text som jag inte riktigt kan förklara eller ens förstår själv. Jag ser mig dock inte som en konstnärligt lagd person för fem öre, jag kan ingenting om konst överhuvudtaget, ge mig en pensel och en målarduk och en sjuåring skulle göra det 10 gånger snyggare...
 
Skriva o fota är väl lite mer min grej då kanske. Det är dock inget jag ser mig som speciellt vass på så. Jag har en lite pinsam, avlägsen och väldigt orealistk dröm om att skriva en bok en dag, (kommer knappast att bli av,) men  ju mer man tränar desto bättre blir man sägs det ju, så jag gillar att ha en blogg för att jag får utveckla mitt fotande, skrivande och ordförråd på något sätt! 
 
 
Jag hade faktiskt en annan liten blogg tidigare. Förutom någon kompis och släkting som sa att de läste i början så hörde jag nog bara två gånger under bloggens 1,5 år långa liv om någon utöver mamma som läste. Den tredje gången var på en fest då några kom fram och sa att de följde min blogg, jag höll på att sätta lådvinet i halsen, jag blev både glad och förvånad. Oturligt nog hade jag redan lagt ner bloggen då eftersom det kändes aningens patetiskt att vara 30 + och ha en blogg som jag upplevde att bara morsan läste. Lite Stig-Helmer Ohlsson varning liksom! :) 
 
 
Jag behövde dock starta om på ny kula efter fiaskot med den förra bloggen, mest bara för att våga skriva lite igen, så då startade jag skogspuls! =) Nu har ju denna blogg en lite annan typ av inriktining än den förra i och med namnet, men den handlar ju egentligen om typ samma saker som den förra och det är ju fortfarande "samma skit bakom spakarna" så att säga.
 
Jag har självinsikt nog att inse att intresset för mig och mina vardagsäventyr inte är speciellt stort! Därav gör jag heller inte speciellt mycket "reklam" för bloggen. 
 
 
 
Däremot fixade jag till ett gammalt instagramkonto som jag haft privat utan följare och döpte till skogspuls, så HÄR finns jag och lägger upp lite bilder och delar vissa inlägg ibland! 
 
Kanske att jag skapar en facebooksida åt bloggen någongång, men just nu tycker jag det fungerar fint såhär! 
 
Däremot så är jag otroligt tacksam och glad att jag har några läsare! Det blir trots allt mer meningsfullt om man har några stycken som följer en! :) Jag har i stort sett ingen aning om vilka som läser utöver mamma och min stackars sambo som tvingas läsa ibland! Så hojta gärna till någon gång i kommentarsfältet eller så (anonymt funkar också), kanske finns några önskemål om vad jag ska skriva om t.o.m? 
 
Ni behöver dock inte, jag kommer skriva på ändå, i alla fall i perioder då jag har tid och skrivflow! Som nu! 
Men ibland är det verkligen otroligt upplyftande med en liten kommentar,  och tack också för att ni trycker på hjärtat under inläggen ibland, jag försöker ha det som en liten riktlinje för vad ni gillar att läsa om! :) 
 
Ni är så välkomna hit i alla fall! 
 

blogg - livet
2
Angelica Wåhlin

Ääsch, tycker inte att bloggande har någon ålder :) Rent ut sagt skitkul att läsa bloggar med olika inriktningar & varierande ålder, tycker jag!

Svar: Jamen vad bra! =) Jag håller helt med, tycker själv att det är roligare att följa bloggar än både Facebook och Instagram faktiskt!
Skogspuls

Mamma

Fina bilder , fortsätt !

Svar: Tack! 😊 Det ska jag!
Skogspuls