Älgpassinspektion och barndomsminnen!

Ja i helgen var vi ju då uppe hos svärföräldrana. 
Stora delar av helgen gick åt till att förbereda inför den stundande älgjakten. 
Jag vill tillägga att jag inte är ett dugg intresserad av älgjakt, däremot är jag uppvuxen i en familj där jakten alltid har tagit stor plats under hösten, så jag har ju fått lära mig att den är snudd på helig! 
 
Jag gillar ju däremot att hänga utomhus så jag följde med på Lördagens älgpassinspektion. Eller alla följde med. Det blev som en liten dagsutflykt i västerbottensskogen! 
 
I brist på annat får det därför bli lite mobilbilder av skiftande kvalite´t från skogen! :)
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Västerbotten skiljer sig faktiskt ganska mycket från Västernorrland. Västernorrland är rätt backigt och bergigt och Västerbotten är ganska platt med många såna här mysiga sandstigar, mossa, myrar och mycket tallskog! 
 
Just sandstigarna ger mig alltid såna minnen från då jag var barn och hyrde häst på somrarna! Jag och kusinen hade sommarhästar på deras gård. Det var ju ganska fritt på den tiden så vi var ute och härjade och galopperade på sånna här sandstigar mest varje dag under de sommarlovsveckorna! 
 
Fin fina minnen! 
Ibland tänker jag att jag borde börja rida igen, jag hade häst från att jag var 13 till 24 i princip (med undantag för åren efter studenten och då jag pluggade). Men sen la jag bara av! Pang bom, jag kände mig liksom klar med det! Märkligt nog! 
 
 
 
Men någon gång kanske jag tar upp det igen. 
Det är en sanslös frihetskänsla att galoppera fram på en häst på en fin skogsstig, jag spenderade typ hela min uppväxt så! 
Jag var ute och red i skogen flera dagar i veckan året runt. Antagligen är det därför jag fortfarande gillar att vara ute så mycket! Man är som man är och man blev som man blev får sammanfatta detta något osammanhängande inlägg! 
 
Och så en av mina favoritbilder på min sista häst jag hade, bilden togs bara dagarna innan han fick somna in...
 
 Fotograf Miss Jeni
 
Det var ett tungt år med mycket skador både på honom och mig och riktigt jobigt och sorgligt att ta bort honom, antagligen är det därför jag valde att ta en paus också. Men den som lever får se! 
 
Utan djur skulle tillvaron kännas betydligt mycket tråkigare för mig, som tur är så har jag ju Mita nu istället som tar mig ut på äventyr i skogen!

Frihet - Helg - minnen - utomhus
1
Anonym

Fina bilder !

Svar: Tack så mycket! 😊
skogspuls.se