Skogspuls! :)

Min blogg heter skogspuls för att det var ett namn som helt enkelt kom till mig en dag då jag hade funderat ett tag på att starta en ny blogg. 
 
Jag tyckte det kändes passande i och med att jag hänger en del utomhus. Jag och Mita är normalt sett i skogen ett par dagar i veckan, oavsett årstid. 
 
Vi går, springer eller åker skidor, eller så sitter jag bara och softar med mitt kaffe om jag har ovanligt mycket tid. 
 
Denna sommar har det dock blivit otroligt lite av varan skogspuls, främst p.g.a värmen. 
Jag ser inget syfte med att vara ute och gå eller springa om inte min vapendragare och träningskompis kan haka på liksom! :) 
 
Men igår trodde jag att det var något svalare, i och med att det var molnigt, så vi tog oss ut en sväng! 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Det visade sig att det var otroligt varmt ändå. Mita som normalt sett springer på som en gasell lufsade mest bara på i sakta mak, så det blev bara drygt 1 km innan vi vände hemåt och hoppade i havet istället. 
 
Jag låter henne styra i värmen, visar Mita att det är för varmt för att pinna på utomhus så är det helt enkelt för varmt! 
 
Idag är jag ledig, förutom att jag kör lite utomhusträning ikväll, ska sätta mig och fila lite på passet. 
Ha det fint! 
Skog - utomhus
1
Mamma

Blev ett kvällsdopp i sjön för både oss o Mita . Hon simmade på bra där. I dag är det onsdag och solen har kommit åter . Både Ester o Mita var varma så då fick dom ut o åka båt för en välbehövlig svalka .Dom är ju lite lättlurade dom här voffen , jag lägger en liten ostbit eller annat i en skål med vatten och dom är inte så smarta att dom bara tar osten utan glatt slurpar de i sig allt vatten åxå . Nu ska vi ner o bada ,jobbigt va ?

Svar: Men det låter ju helt suveränt alltihop! Härligt med båttur! Njut och bada på! :)
Skogspuls