Dagar och minnen!

 
Det må låta klyschigt, men att fota fina stunder och försöka sätta ord på den tillhörande känslan gör faktiskt att jag uppskattar livet lite mer. 
 
Bloggen blir som en samling med texter och bilder som flyter ihop till fina minnen som jag kan bläddra igenom de lite mer dystra dagarna. För visst är livet också dystert emellanåt. Det kan vara både tungrott och oklart. Det är då man behöver påminna sig om att det blir bättre, att det mesta löser sig och att det trots allt finns en hel del fina detaljer och ljusglimtar att hämta hem - där i de där dagarna som går som blir till livet. 
 
Jag är inte ute efter att framhäva mig själv eller mina dagar som något speciellt, jag fotar och skriver nog snarare om ganska enkla saker i tillvaron, men något litet avtryck ska man väl ändå unna sig att stampa till och lämna efter sig här i livet, om så bara i digital form; 
ett litet axplock av mina dagar - mina minnen - mitt liv. 
 
 
Mer läsning och bilder
 
 
100! - mitt inlägg numero 100! 
 
 

Mitt 2018 i bilder

När jag tänker på 2018 så tänker jag verkligen på väder. En extrem vinter följdes av en extrem sommar. 
På grund av det så är 2018 helt klart också året då jag funderat mycket mer på klimatfrågan än tidigare. Jag kommer också att minnas 2018 som det året då vi väntade och väntade, men aldrig fick en regering. Men nu är det inte miljö eller regeringsbildning vi ska prata om, jag ska försöka att skriva i så små bokstäver som möjligt och istället visa några av mina favoritbilder. 
 
Jag smystartar redan i December 2017. Redan då var vintern på plats. Vi hade en superfin julhelg i Västerbotten. Skidor och bastu varvades med julfirande. 
 
 
En av mina absoluta favoritbilder på djuret! 
 
 
Ett snötäckt fjällstaket i Vemdalen och en fjälltopp med tillhörande frihetskänsla i Björnrike! 
 
 
Jag har aldrig tidigare åkt så mycket skidor som vintern 2018. Känslan av lyckopirr i typ hela kroppen infann sig lite extra starkt på havsis på södra sundet eller på sjöis i stugan i vårvintersol! 
 
 
Våren kom sent och varade kort, här är den första skogliga löpturen - bilden kan vi kalla trailskor vid vårbäck eller något. 
 
 
Redan i Maj blev det sommar. Jag flyttade gruppträningspassen utomhus och vi gick inte in igen föränn i slutet av September! 
 
 
Vi körde toughest i tischa, även detta i Maj, i norrland, i Umeå! 
 
 
Stugan bjöd på paddelpremiär och bryggkaffe en ljuvlig dag i Juni! 
 
 
Semestervecka på Kreta! 
 
 
Och så gled den in, rekordvärmesommaren! 
 
 
Västerbotten levererade! Efter dagar med bad och nätter med midnattssol åkte vi hem och konstaterade att det var utomlandskänsla i Härnösands hamn en kväll i Juli. 
 
 
En kompis bjöd med oss på båttur. 
 
 
Ett tag var det för varmt för att orka med så mycket annat än bad. Jag har nog aldrig någonsin fotat så mycket häng och sväng på brygga i olika varianter som denna sommar! 
 
 
En kväll var det 25 grader i vattnet när det närmade sig midnatt.  
 
 
Hösten smög sig på. Även om den mest liknade sensommar ända in i mitten på September.
 
 
Sista skvätten rosé som fanns kvar i sommarens dunk gick åt och jag började längta efter friskare vindar och det fick vi en Lördag på Smitingen. 
 
 
Soft Söndag i Skuleskogen 
 
 
En ledig Onsdag i Oktober var jag och Mita ute i 2 timmar. Jag fotade så frenetiskt att jag tappade bort mina bästa skidhandskar. 
 
 
Ungefär när frosten kom åkte jag till Stockholm för löpning och vinterdopp. 
 
 
Och de juliga bilderna har ni sett alldeles nyss, men julaftonsmorgonen kan vi kosta på oss att kasta ett getöga på igen tycker jag! 
 
 
Ja det var mitt 2018, i prick 50 bilder! Då har jag ändå sållat något enormt. 
 
Återigen, jag är verkligen ingen fotograf, jag tycker helt enkelt bara om att få ha mitt lilla place på internet där jag kan lägga upp lite bilder och få skriva av mig en snutt emellanåt! 
 
Kul att ni är några som kikar in ibland! 
 
Även om jag mest håller på för att jag tycker att det är roligt så blir jag jätteglad då ni trycker på hjärtat under inlägget eller lämnar en liten kommentar, det ger mig en liten hint om vad ni gillar att läsa om!
 
 GE OCH TA (länk) var iaf. det inlägg som ni verkade gilla bäst 2018! 
 
Gott Nytt År! 

Skidpremiär & lilla nyårsafton!

Igår styrde vi kosan mot Sollefteå och hotell Hallstaberget för "lilla nyårsafton"! 
 
 
Vi inledde med skidpremiär i jättefina spår! Förutom att jag hade bakhalt (alltid skylla på utrustningen) så var det riktigt härligt! Efter turen blev det en värmande liten kaffeköpp i fina och julpyntade lobbyn! Även rummen var pyntade med juliga kuddar. Sedan blev det afterski, bastu, isbad och bubbelbad innan vi avslutade med en rejäl och god middag!
 
Skriver detta på hotellrummmet efter att ha inmundigat en stadig frukost. Jag kommer bokstavligen att rulla härifrån, mätt och belåten och med fin,fin träningsvärk i höftböjarna! (eller tamefan överallt egentligen) 
Skidåkning kan nog vara världens härligaste och bästa träningsform, det är en av mina stora favoriter helt klart i alla fall! 
 
Sammanfattningsvis - en riktigt fin utflykt till rimlig kostnad!
Rekommenderas helt klart om ni bor i krokarna! 
 

Visa fler inlägg