Jullov!

Igår gick jag på "jullov".
I och med att jag i stort sett alltid har jobbat skift så har jag inte automatiskt varit ledig på röda dagar tidigare, men det är jag i år så det känns väldigt lyxigt! hop med sparad semester som jag behövde ta ut innan årsskiftet så blir det hela 7 lediga dagar på raken! Det tackar man för! 
 
Jag och Mita firade in ledigheten med en liten snöpulstur. Snön var vit och himlen var orange och bildbeviset på det verkställt av min iphone blev rätt märkligt, men i alla fall lite vintrigt. 
 
 
Jag kör iaf. en stor tummen upp för snön! Snöknarr under skorna och ett par minusgrader livar helt klart upp kvällsturerna med djuret! 
 
 
Jag har haft dåligt med julkänsla i år, så idag har jag i princip försökt tvinga fram den. 
Listan "God jul" har gått på repeat på Spotify under tiden som jag städade. 
Jag hade egentligen inte tänkt julpynta så mycket i år, men när "Stilla natt" drog igång för femte gången fick jag faktiskt feeling och kastade upp julgardinerna!
 
 
Samt den ostrukna duken med glöggfläckar från förra året...
 
 
Ja, helt ok julfeeling just nu faktiskt! 
 
Även denna dag levererade en liten snöpulstur. 
 
 
Dags att börja göra jobbet med att trampa upp favoritstigen inför vintern! :) (Det är ett hårt jobb, men någon måste göra det osv.) 
 
 
Ja, i övrigt har december mest rullat på. Julfest och julbord med jobbet har gått av stapeln, likaså en trevlig glöggkväll! 
 
Jag har jobbat en del och däremellan har jag fixat och trixat med ny musik och ny koreografi till mitt corepulspass på simhallen. 
 
 
Det blir premiär imorgon klockan 11, och på annandagen, sedan kör jag vidare klockan 17:15 på Tisdagar from. v 2 om någon vill haka på! 
 
Skogspuls.se går som sagt lite på sparlåga, men några inlägg här under "jullovet" kommer garanterat :)
 
Ha det fint! 
Vinter - jul
2
Gammel mamma

Fina bilder !Blev inge strykjärn i julklappssäcken i år men det kommer flera år ... obs skämt !

Svar: Alltså jag är faktiskt lite besviken, men innan jag fyller 35 ska jag ha skaffat mig ett strykjärn, det får bli årets nyårslöfte!
skogspuls.se

artur persson

du har fatastiska fina bilder tycker jag tummen upp!:)

Svar: Men tack så mycket! 🤗
skogspuls.se