Mitt 2018 i bilder

När jag tänker på 2018 så tänker jag verkligen på väder. En extrem vinter följdes av en extrem sommar. 
På grund av det så är 2018 helt klart också året då jag funderat mycket mer på klimatfrågan än tidigare. Jag kommer också att minnas 2018 som det året då vi väntade och väntade, men aldrig fick en regering. Men nu är det inte miljö eller regeringsbildning vi ska prata om, jag ska försöka att skriva i så små bokstäver som möjligt och istället visa några av mina favoritbilder. 
 
Jag smystartar redan i December 2017. Redan då var vintern på plats. Vi hade en superfin julhelg i Västerbotten. Skidor och bastu varvades med julfirande. 
 
 
En av mina absoluta favoritbilder på djuret! 
 
 
Ett snötäckt fjällstaket i Vemdalen och en fjälltopp med tillhörande frihetskänsla i Björnrike! 
 
 
Jag har aldrig tidigare åkt så mycket skidor som vintern 2018. Känslan av lyckopirr i typ hela kroppen infann sig lite extra starkt på havsis på södra sundet eller på sjöis i stugan i vårvintersol! 
 
 
Våren kom sent och varade kort, här är den första skogliga löpturen - bilden kan vi kalla trailskor vid vårbäck eller något. 
 
 
Redan i Maj blev det sommar. Jag flyttade gruppträningspassen utomhus och vi gick inte in igen föränn i slutet av September! 
 
 
Vi körde toughest i tischa, även detta i Maj, i norrland, i Umeå! 
 
 
Stugan bjöd på paddelpremiär och bryggkaffe en ljuvlig dag i Juni! 
 
 
Semestervecka på Kreta! 
 
 
Och så gled den in, rekordvärmesommaren! 
 
 
Västerbotten levererade! Efter dagar med bad och nätter med midnattssol åkte vi hem och konstaterade att det var utomlandskänsla i Härnösands hamn en kväll i Juli. 
 
 
En kompis bjöd med oss på båttur. 
 
 
Ett tag var det för varmt för att orka med så mycket annat än bad. Jag har nog aldrig någonsin fotat så mycket häng och sväng på brygga i olika varianter som denna sommar! 
 
 
En kväll var det 25 grader i vattnet när det närmade sig midnatt.  
 
 
Hösten smög sig på. Även om den mest liknade sensommar ända in i mitten på September.
 
 
Sista skvätten rosé som fanns kvar i sommarens dunk gick åt och jag började längta efter friskare vindar och det fick vi en Lördag på Smitingen. 
 
 
Soft Söndag i Skuleskogen 
 
 
En ledig Onsdag i Oktober var jag och Mita ute i 2 timmar. Jag fotade så frenetiskt att jag tappade bort mina bästa skidhandskar. 
 
 
Ungefär när frosten kom åkte jag till Stockholm för löpning och vinterdopp. 
 
 
Och de juliga bilderna har ni sett alldeles nyss, men julaftonsmorgonen kan vi kosta på oss att kasta ett getöga på igen tycker jag! 
 
 
Ja det var mitt 2018, i prick 50 bilder! Då har jag ändå sållat något enormt. 
 
Återigen, jag är verkligen ingen fotograf, jag tycker helt enkelt bara om att få ha mitt lilla place på internet där jag kan lägga upp lite bilder och få skriva av mig en snutt emellanåt! 
 
Kul att ni är några som kikar in ibland! 
 
Även om jag mest håller på för att jag tycker att det är roligt så blir jag jätteglad då ni trycker på hjärtat under inlägget eller lämnar en liten kommentar, det ger mig en liten hint om vad ni gillar att läsa om!
 
 GE OCH TA (länk) var iaf. det inlägg som ni verkade gilla bäst 2018! 
 
Gott Nytt År! 
livet
2
Anonym

Vilka bilder ! Kommet särskilt att tänka på när ni tog sjövägen till Donken i somras ! 💕

Svar: Men tack! :) Ja det var grymt härligt faktiskt! :)
skogspuls.se

Anonym

Vilka bilder ! Kommet särskilt att tänka på när ni tog sjövägen till Donken i somras ! 💕

Svar: Ja, det var riktigt fränt! :)
skogspuls.se