Öbackalufsen!

Ja igår kväll deltog vi ju då i Öbackalufsen 5 km. 
 
Redan innan loppet kände jag mig sådär lite semestrigt varm, tung och slö. Lite jäst liksom. Vi hade varit ute och åkt båt och badat hela dagen i den här otroliga högsommarvärmen som är här och hälsar på! 
 
 
Glad i maten som jag dessutom är så glufsade jag i mig en rejäl tallrik spagetti och köttfärssås till middag. 
Jag är lite som en labrador och äter oftast ungefär som att jag ska ut i krig, tänker att det kan vara bra att ha lite extra energi att ta av liksom om något oförutsett skulle inträffa i tillvaron! =) Också en slags yrkesskada tror jag! 
 
Det var alltså förutsättningarna. 
 
Som gav mig håll efter de första 10 metrarna. Ett håll som satt i under de nästan 26 minuter jag var ute och pinnade på. 
 
Men i mål kom jag! Jajjamen! 
 
 
 Och det ska ju givetvis förevigas med en målbild.
Jag blundar alltid på ungefär 98% av de gruppbilder jag deltar i. Drar ner laget liksom, även brorsan var lite inne på samma linje, resterande klarade utmärkt av att hålla gluggarna öppna! 
 
 
Det var grymma insatser igår från deltagarna i bild, speciellt de två till höger. Hon längst till höger kom 4:a!!! 🎉 Och brorsan sprang på under 20 minuter! 💪
 
Och P som slog sitt personbästa! 
Min morbror till vänster är en sann krigare som kör på i ur och skur! 
 
Summa summarum så var det ett trevligt lopp! Banan var härlig! 
 
Jag var dock otroligt slut som artist då jag kom i mål, men för hållet har jag bara mig själv att skylla. (Håller mig själv högst ansvarig 🤪). Jag kramade en sten hela loppet, men det där är nog faktiskt bara en myt! Har nog aldrig funkat för mig i alla fall? 
 
Kul att få vara med i alla fall! 
 
Nån dag framöver kommer lite bilder från båtturen vi gjorde innan loppet, det var en riktigt härlig dag! 
 
Härnösand - Löpning