Omgiven av idioter!

 
Jag har precis läst ut den här boken och kan rekommendera den! 
Den var intressant! 
 
Den handlar om att vi människor kan delas in i 4 olika färger. Röd, gul, grön eller blå, men endast 5 % är en färg helt och hållet. De allra flesta är en mix av olika färger, man kan dock inte vara alla 4 färger om jag förstod det hela rätt. 
 
Jag tyckte faktiskt att det var ganska svårt att passa in mig själv i någon specifik färg, men kom fram till att jag mest troligt har en bas av grönt med inslag av gult, men även en hel del blått. 
 
Det som stämmer in på grönt är att jag hellre lyssnar än pratar, jag är ganska introvert. Jag inleder uppskattningsvis 80 % av mina telefonsamtal med "hej, stör jag?" Jag ogillar starkt känslan av att vara en belastning för andra. 
 
Jag gillar samarbete i grupp mer än att köra mitt eget race.Jag gillar inte att stå i centrum, (men har heller inga större problem med det om jag måste och har något vettigt att framföra). Har jag inget vettigt att framföra är jag hellre rätt tyst. Jag gillar att hjälpa andra och trivs bra i serviceyrken. Jag kan också vara rätt envis och är i viss mån skeptisk till förändringar som jag inte förstår syftet med. 
 
 
 
Det som stämmer på gult är att jag gillar att vara kreativ och att jag i.af har en relativt positiv syn på de möjligheter livet erbjuder! :)
 
Renovera, blogga, hitta på egna träningspass. Typiskt gult är också att leva efter magkänslan och basera typ alla beslut på den, vilket jag ofta gör.
 
Något annat gult är att jag i grund och botten inte är speciellt konflikträdd, en dålig sida jag har är verkligen att jag kan bli fly förbannad när jag tycker att saker och ting har gått för långt (eller att någon beter sig som en idiot 😉) Jag kan vräka ur mig både det ena och andra om jag är riktigt arg... (dock alltid med en hel del dåligt samvete efteråt) 
 
Jag kan framförallt gå igång om jag tycker att någon har blivit orättvist behandlad eller att något bara i största allmänhet är orättvist. (kanske grönt iofs)  Jag är också ganska känslig för stämningar i ett rum, om en grupp är på dåligt humör trivs jag inte alls, jag tar in det på en gång på något sätt. 
 
 
 
Det som stämmer in på blått är att jag är ganska noggrann, (inom vissa områden) jag skriver alltid packlistor innan jag ska iväg någonstans och har ordnat min garderob i färgskala. På jobbet kommer min blå sida fram en del, jag vill inte gärna lämna ifrån mig något halvdant. 
 
På bloggen blir mina färger ganska tydliga faktiskt! 
 
Den gula sidan av mig är den som driver bloggen framåt, den kommer med nya idee´r, får uppslag till texter och bilder. 
 
Men på bloggen är jag också väldigt blå, det kan ta oerhört lång tid att få ihop vissa inlägg, jag måste läsa igenom vissa texter typ 18 gånger och ändra om ord, stycken och meningar lika många gånger innan jag blir helt nöjd! =) Något som kan vara ganska störande för t.ex min sambo då jag blir väldigt disträ då jag håller på. 
 
Men framförallt blir den gröna sidan väldigt tydlig. 
 
 
 
Man kan nog lätt tro att en person som har en blogg är ganska social och utåtriktad,  (och det finns nog många av dem också) Jag tror att jag gillar att skriva just pga. att jag är en ganska introvert person som tar in mycket från omgivningen, att skriva blir en rätt bra ventil för att sortera alla intryck. 
 
Min far som jag har identifierat som rätt röd/gul sa någon gång att jag borde marknadsföra bloggen mer. 
För honom är det en självklarhet! För mig är det inte alls det. 
 
Jag tänker mer att jag skulle irritera min omgivning ganska kraftigt om jag började slänga ut mina inlägg överallt hela tiden. Jag har en instagramsida där jag marknadsför bloggen litegrann, men det får räcka. Jag kan t.o.m få viss ångest om jag upplever att jag har delat för många inlägg och liksom "stört folk" i deras sociala flöde! =) 
 
Haha sjukt grön! 
 
Men annars är jag rätt trygg i det här med att blogga.
Överlag bryr jag mig inte extremt mycket om vad folk tycker om att jag har en blogg (gult), men är noga med att försöka leverera ordentliga texter utan stavfel (blått) men har inget behov av att visa upp den för hela världen och stå speciellt mycket i centrum (grönt). 
 
Oj vad långt detta blev! :) 
Sorry! Bra jobbat om ni orkade läsa ända hit! 
 
Trevlig helg!
livet
1
enna

Känns som att boken verkar vara riktigt intressant eftersom det är många som rekommenderar den! Hade verkligen velat läsa den.

Svar: Jamen den får en att tänka i lite nya banor i alla fall! Dessutom ganska lättläst trots att det är en del fakta! Rekommenderas! :)
skogspuls.se