Parfotografering!

Mita och Rapp beställde en parfotografering häromkvällen, men när jag väl skulle dra igång gick Mita och la sig!
 
 
 Rapp var lite mer med i matchen! 
 
 
Han är så sjukt fin den här jycken! Tycker verkligen om honom! 
 
Ja, jag är då verkligen inne i ett "fotoflow", men det är en ganska bra aktivitet att roa sig med i värmen! 
 
När det är som varmast på förmiddagen och mitt på dagen brukar jag gå in en stund och hålla hundarna sällskap och passa på att bråka lite med datorn och fixa lite bilder. 
 
 
Så det är kanske inte så mycket "skogspuls" eller "vardagsäventyr" över bloggen just nu, men är det någon gång man med gott samvete kan unna sig att sänka både pulsen och ambitionsnivån ett par snäpp så är det definitivt i temperaturer som dessa! 
 
HÄR är ett vardagsäventyr från förra sommaren, en paddling med tältning som vi definitivt ska göra om när det blir lite svalare! Vandra i skuleskogen står också på önskelistan, men även det får vänta! 
Sommar - hund
1
Ja vem kan det vara

Mycket intressant med färgerna , vi har gjort detta test. VÄLDIGT grundligt på jobbet och med en ännu mer grundligare uppföljning - som aldrig tycks ta slut nån gång ,, Jag är grön och blå lika mycket . Eftersom jag nu vet det så tar min blåa sida över och sätter check på det ! Varför ska vi älta nåt som redan är klart ? Men då kommer den lille gröne fram o tänker jamen alla måste ju få säga vad fe tycker så att ingen känner dig förbisedd ,,,

Svar: Ja det sätter lite griller i huvudet på en det här helt klart! =) Jag märkte att jag hemskt gärna verkligen ville försöka "passa in" någonstans också, men man ska nog inte stirra sig blind på det utan mer ha det som en liten vägledning, och framförallt tycker jag det ger en bra förståelse kring hur vi alla är olika & uttrycker oss på olika sätt!
Skogspuls