Sol, vin, vatten, hetsätning och lite burpees!

Då var vi tillbaka på svensk mark igen efter en grym första semestervecka på Kreta! 
 
 
 
Jag har aldrig gjort sådär förut, att jag åkt iväg första dagen på semestern, men det kan helt klart rekommenderas. 
 
Miljöombytet och värmen gjorde verkligen att man föll in i semesterlunken ganska omgående. Efter tre dagar reagerade jag på att jag hade börjat gå så långsamt! =)
 
Jag som i vanliga fall klampar mig fram genom tillvaron och typ halvspringer trots att jag inte ens behöver ser den mer hasande gångstilen som ett starkt tecken på att vilopuls börjar infinna sig! 
 
Lite fler bilder: 
 
 
Jag tillhör inte kategorin som unnar mig ”champagnelunch” särskilt ofta. (Läs aldrig). Men efter att ha anlänt till hotellet kändes det helt klart läge att fira in semester med en rejäl skål trots att det var mitt på blanka dagen! Tusen tack mamma för denna semesterpresent! 
 
Stärkta av bubblet sladdade vi sedan ner och hittade en solstol på stranden! 
 
 
 Hotellet, Cavo spada ligger precis vid stranden, men det finns också en jättefin pool. 
Här står jag och flinar efter middagen andra kvällen. Mätt som en plätt. 
 
 
Förutom pool, strand och restaurang hade hotellet också riktigt fina träningsmöjligheter. Inte alls fel med tanke på  hur sjukt mätt jag var tre gånger om dagen.
Helt klart bra att det fanns möjlighet att få göra av med lite energi. 
 
 
Det var riktigt roliga pass, jag provade både cirkelträning, HIT, yoga vid stranden på morgonen och avslutade med en sjukt jobbig WOD sista eftermiddagen, träningsvärken sitter faktiskt kvar som ett smäck i skrivande stund! =) 
 
 
 
Tanken var inte att detta skulle vara en träningsresa på det sättet, men träning är ju helt klart ett av mina största intressen och även mitt älskade lilla extrajobb så att få möjlighet att testa på lite olika pass och få lite ny inspiration var helt klart en stor bonus! 
 
Men i övrigt såg det mest ut såhär: 
 
 
Lyckades plöja igenom 4 pocketböcker. 
 
 
På kvällarna kunde man sitta och jäsa och försöka andas sig igenom mättheten ute på terassen. (Yoga för  proppmätta kanske vore ett nytt koncept?!) 
 
 
Och knata på lite på stranden. 
 
 
 
Det enda som var synd var att den inbokade SUPkursen blev inställd p.ga för hårda vindar. Hade verkligen sett sjukt mycket fram emot det, men det var säkerligen bra att dessa två amatörer inte begav sig ut på en SUP bräda i hårda kastvindar! 
 
Det kommer fler tåg så att säga! 
 
Istället blev det en extra dag på stranden där jag fotade ett litet vakttorn som får bli de sista bilderna i detta mastodontinlägg! 
 
 
Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera Kreta och detta hotell om ni vill ha både sol, vin, vatten, kunna skena i grymt goda buffee´r och köra lite roliga träningspass! 
 
Energi - Frihet - Sommar - semester - tips - träningsglädje
1
Anonym

Nu blev jag lite ”pepp” inför vår resa till Kroatien om mindre än 2 veckor . Ska försöka att göra nåt nyttigt varje dag= någon form av motion samt avverka några meter varje dag i Adriatiska havet .Delmoment 3 i ICA klassikern du vet ..

Svar: Det tycker jag absolut du ska göra, om du lovar att Balansera upp det med en liten champagnelunch då o då också! 😁
Simningen lär du greja lätt som en plätt!
skogspuls.se