30 min är bättre än 0 min!

Häromdagen hade jag bestämt mig för att träna, men hittade liksom inte motivationen för någonting. 
 
Det kändes trist att stänga in sig på gymmet och krångligt att ta sig till skogen då jag inte hade någon bil. 
Jag var trött och oinspirerad. 
 
Dock inte trött på det sättet att kroppen behövde vila, det var helt enkelt motivationen som saknades. 
 
Sånna här dagar brukar jag helt enkelt sänka ribban. Avdramatisera ordet träning och tänka mer ”rörelse”. För är det någongång jag vet att jag verkligen kan använda kroppen som ett hjälpmedel för att få in lite ny energi i systemet så är det just den här typen av dagar då mycket i tillvaron känns lite tröttsamt, omotiverat och segt. 
 
Det slutade med att jag helt enkelt bestämde mig för att lägga ribban på 30 minuters lite spontan rörelse. 
Så jag cyklade till utegymmet. 
 
 
Sprang lite runt planen, hängde lite i ringar, välte lite däck, gick lite armgång, körde lite dips, gick några utfallssteg, lite plankan och så avslutade jag med 7 minuters pulshöjande övningar i form av burpees, upphopp mm. 
Klart! 
 
 
Ibland måste man helt enkelt bara bestämma sig! 
30 minuter är bättre än 0 minuter. 
 
Man behöver inte ha en specifik plan för precis varje pass och det här med att träning ska vara blod, svett och tårar och att man ska kötta tills man är dygnslut och överträffa sig själv varje pass blir oftast inte hållbart i längden. 
 
Den bästa träningen är den som blir av. Ibland är man fylld av kraft och energi och överraskar sig själv med en formtopp, ibland är man trött, håglös och less och har kalendern fylld av annat som måste prioriteras, då kan man med gott samvete sänka ribban och helt enkelt bara gå ut och röra på sig i 30 minuter. 
 
 
En annan tanke jag har brottats med i veckan är hur sjukt less jag är på instagram igen. 
 
Och inte är jag bättre själv direkt, här hänger jag i ett rep och flinar liksom. Vad fan har instagram gjort med mänskligheten?! =)
 
Jag kommer nog att köra en lite lättare socalamedierpaus i sommar igen, jag mår bra av det emellanåt av någon anledning har jag märkt. =)
 
Att skriva är dock något jag tycker är riktigt kul, det är helt enkelt därför jag har en blogg!  Skrivandet brukar ta fart då jag är ledig, så att blogga kommer jag säkerligen att hålla igång med i sommar. 
 
Men jag lägger nog inte upp precis alla blogginlägg på min instagram i sommar, så ni får väl titta in här lite om och då ni känner fört helt enkelt! 
 
Jag heter för övrigt skogspuls även på insta! :) 
Energi - Sociala medier - hälsa - träningsglädje