Det daltas med blomstren!

 
 
 
 
Alltså jag känner mig så fruktansvärt lillgammal och nördig, men jag måste ju bara få visa upp hur mina pelargoner har utvecklats här under våren! 
 
Kanske finns det någon som har funderat över hur det går för den här stackars kvinnan och hennes pelargonprojekt?! 
 
(Men mest troligt inte) 
 
 
Igår lastades de i alla fall in i bilen för att transporteras ut till semesterorten... (Mita satt för övrigt och blängde från sin bur, hon tycker antagligen att det daltas alldeles för mycket med dessa blomster). 
 
Det är inte bara jag som ska ha semester snart, utan även pelargonerna ska få byta miljö några veckor här i sommar. 
 
Med tanke på hur mycket kärlek och omtanke dessa växter har fått från ”frö till blomma” så att säga så vore det helt enkelt oerhört olyckligt om de omkom under mina semesterveckor. 
 
 
Så nu är de framme på destinationen. Jag tror att de kommer att få en underbar semester här ute i skogen och friska luften.
 
Känn ingen press mamma! ;) 
 
 
Jag tycker att det är så roligt att alla fick olika färg. Bara att de fick blommor överhuvudtaget känns ju som ett mindre mirakel i sig! 
 
Sådärja!
 
Då har jag fått visa upp mina älskade pelargoner också! =) 
I nästa inlägg kommer tips på kluriga korsord! 
 
Ha det fint! 
 
Pelargoner - Sommar
1
Iza

Mycket bra val att visa upp dem! Jag älskar pelargoner och behandlar själv mina egna som bebisar. Det är så roligt att se bilder på växter över huvudtaget, jättefina! Så fint med lerkrukor också.

Svar: Åh vad roligt med någon likasinnad! =) Jag känner mig som 75 år ibland, men jag får stå för det! :) Ja lerkrukor är faktiskt riktigt fint, särskilt utomhus den här tiden på året!
Skogspuls