Grusvägar och sommarängar!

Jo, det var ju det här med Ica klassikern också! 
Hur går det för mig egentligen?
 
Jag antar att alla som läser tycker att det är sjukt spännande att följa min enorma cykelsatsning! ;) 
 
 
Jag har lagt ribban på ganska korta turer eftersom jag helt enkelt inte har motivationen att vara ute och cykla i flera timmar, så det har blivit lite mer åt vardagsmotionshållet, med många stopp för att fota omgivningarna! 
 
 
Det som slog mig både då jag var ute en sväng förra helgen och i veckan är vad kul det är att man med hjälp av cykel tar sig iväg till ställen man normalt sett inte är på så ofta. 
 
 
Alltså Juni, grusväg och sommaräng! Hur mycket sommarlovskänsla?! 
 
 
Jag får så mycket minnen från då jag och brorsan drog iväg med cyklarna och badade på sommarlovet, eller då vi var hos kusinerna och cyklade genom skogen till tjärnen och tog ett kvällsdopp! 
 
 
Jag har fortfarande svårt att se att jag ska bli en riktigt inbiten cyklist, detta gör jag helt enkelt mest för att det är en lite rolig utmaning, men det har faktiskt varit lite härligt att vara ute och trampa på! 
 
Jag har 7,7 mil kvar att beta av innan sista Juni, vädret ser ju lovande ut så jag får se om jag kombinerar cykling ut till stugan med ett dopp i sjön i helgen kanske?
 
Trevlig helg! 
Cykling - Sommar - utomhus
1
Elin

Cykla var ju livet då man var liten, blev som mest 7 resor till ängesjötjänna på en dag när ni var å hälsade på tror jag 😁

Svar: Haha ja alltså det är helt otroligt egentligen! 😅
Skogspuls