Sol, vind och vatten!

Dags för denna veckans lilla tillbakablick! :) 
 
Idag kommer ett minne från en sommardag då solen äntligen behagade titta fram! (Sommaren 2017 var ju inte alltför generös med varan sol direkt) 
 
Vi blev därför alldeles till oss och letade fram påsen med solskyddskrämer som låg instoppad längst in i badrumsskåpet och begav oss sedan ut till stugan. 
 
Efter en löptur som bestod av två varv på "trollskogsrundan" och en avslutande liten ängslöpning var det dags för våra kära kajaker att äntligen få komma ut och lufta sig igen! 
 
 
Det var inte vindstilla, men det var i alla fall sol! 
 
 
 
 Ja, det är faktiskt lite utav en frihetskänsla att paddla kajak. Det går ju verkligen inte fort, men det är på något sätt lite "meditativt". Man sitter där och paddlar på och låter tankarna flöda ganska fritt. Ljuden från paddeltagen blir tillslut lite rogivande.
 
Det enda man behöver bry sig om är att försöka hålla balansen och staka ut en riktning och ta sig framåt. Eventuella vågor, gupp och kallsupar får man hantera som de kommer! =) 
 
Ska man vara lite djup så symboliserar det nästan livet litegrann! 🤓
 
 
Det här blev kanske sommarbilden för i år! 
 
Ja! Livet är rätt fint då det bjuder på kombon sol, vind och vatten helt enkelt! 

Kajak - Sommar - utomhus - vardagsäventyr
2
Anonym

Kan du eskimåvändning ?? Tycker den verkar läskig jag ! Kolla ICA klassikern vad en kajakpaddling ger bra med kilometer .Suck en annan får räkna längder på badhuset så himla tråkigt , kanske får simma efter er i kajakerna .. Jag o Mita då ! // M.

Anonym

Nej det värsta är att jag tror ju inte att jag kan det! Brukar tänka att det löser sig väl... 😅 Men där ser man! Då ska jag paddla ihop dem då kanske! Haha ja vi får väl ta nån kombinerad paddel/simtur då det börjar dra ihop sig helt enkelt! 🏊‍♀️🚣‍♀️