Toughest!

FÖRE
 
 
EFTER (Tjena mittbena)
 
 
Jo, jag skulle ju skriva lite om toughest! 
Före och efterbilderna är ganska talande, det här loppet är verkligen lerigt! 
 
 
 
Vi var i alla fall tre stycken i laget detta år som krigade oss runt banan i vad jag nästan skulle beskriva som högsommarvärme! 
 
Och riktigt kul hade vi! Skönt sväng-gäng att få ta årets första dopp med helt klart! 
 
Jag vet inte om alla deltagare vill vara med på bild, så jag nöjer mig med dessa. 
 
Det är väl för övrigt nästan det jag gillar bäst med det här loppet, att det är som upplagt för att köra i lag. Jag skulle inte alls vilja köra ensam, det är så sjukt kul att vara ett gäng som följs åt runt banan och att man kan hjälpa och peppa varandra där det behövs! 
 
 
(Bild från i höstas, foto William Brodin) 
 
Jo, jag har blivit lite fäst vid toughest helt klart! Förutom den rent fysiska delen så får man utmana sig själv på hinder som innefattar allt från höga höjder till rent pannben!
 
Jag gillar variationen och känslan när man faktiskt tar sig över hinder man inte trodde man skulle klara är en riktigt boost! 
 
Årets lopp bjöd som sagt i vanlig ordning på mycket lera, men det är också flera partier med vad man kan beskriva som ”traillöpning” i skogen. Jag hann t.o.m ta in fågelkvittret och stämningen längs med banan i år! 
 
Förutom en lårkaka som jag fick efter att jag hade lite ”otur då jag tänkte” på en balansbräda så klarade vi oss också igenom utan större blessyrer hela laget! 
 
Ja det om detta! Tack laget för denna gång! 😍 Ni är bäst! 
Lera - Löpning - Toughest - utomhus
2