Springa lite fritt!

Alltså det här med att få springa lite fritt ute i skogen på våren! 
 
 
 
Jag kan ärligt säga att det här med sträckor och tider inte är det mest relevanta för mig längre. Jag har hittat ett nytt sätt att springa på senare år. Jag har sänkt tempot och lyssnar mer på dagsformen. Jag springer inte heller speciellt mycket på asfalt längre. 
 
Jag har ställt mig frågan varför jag springer och kommit fram till att jag vill att det ska vara en kombination av naturupplevelse, paus i vardagen och lite frihetskänsla. 
 
Helt klart är det lite mer av att "lunka" än vad det var då jag var yngre, men att sänka tempot har bara gjort mig och framförallt mina gamla knän gott. Det är mjukare och snällare mot kroppen och de allra flesta löpturer känns faktiskt ganska härliga nuförtiden. 
 
Det finns nog med stress och prestation i livet och absolut kör jag fortfarande träningspass där jag matar på och utmanar mig själv, men just löpningen har nästan blivit lite som en slags "fri zon" från allt det där. 
 
Att springa ute på mjuka stigar i skogen är verkligen min ultimata "vardagstimeout" och ett sätt att få känna mig just lite fri för en stund och tanka energi! 
 
Och våren är nästan bästa tiden, det ger sån otrolig energi bara att se hur allt börjar vakna till liv igen efter vintern! 
 
 
 
 
Löpning - Vår - livet - träningsglädje - utomhus - vardagsäventyr
1
Ingela Bäckmsn

Kom att tänka på Forrest Gump , han sprang 3 år på raken han .. tills han kom på - näää- nu lägger jag ner det här och köpte sig ett litet företag i fruktbranschen ..🍏🍎

Svar: Haha ja det är väl kanske där man kommer hamna 😂 Fast i mitt fall är det väl mer troligt att jag försöker slå mig in i pelargonbranschen! 🌸
Skogspuls