Det inre batteriet!

November har helt klart varit en månad där jag har haft lite svårt att motivera mig till träning. 
Och det kanske inte är så konstigt? Allt annat i naturen varvar ju liksom ner den här månaden, inget växer, allt går som in i lite dvala. Björnen går i ide osv...
 
Men vi människor, vi köttar på som vanligt i mörkret. The show most go on liksom! 
 
 
Jag tänkte faktiskt slå ett slag för att inspireras lite av naturen!
Det är helt okej och ganska härligt att unna sig att sänka tempot lite i perioder. 
 
Nu har jag haft ett lite halvkrassligt knä också, så av den anledningen har jag medvetet tagit det lite lugnare, men oavsett knät eller inte, jag har verkligen inte någon energi över till att kötta på i någon större utsträckning. 
 
Däremot har jag det här behovet av att vara ute en sväng varje dag, och det har ju även min vapendragare! 
Jag har helt enkelt satsat på att få in lite rörelse varje dag istället, mestadels i form av vanliga promenader, men vissa dagar har jag skojat till det och slängt in lite "utmaningar" längs vägen, lite dips och armhävningar vid någon parkbänk, lite jägarvila vid något träd, några pulshöjande ryck mellan lyktstolpar och någon enstaka gång har jag också samlat kraft till ett par stackars burpess. 
 
Men mestadels har jag de senaste veckorna bara gått som jag är rakt upp och ner, andats friskluft och känt att det duger gott och väl! Förutom att det varit välbehövligt för kroppen och mitt knä att sänka tempot lite så känner jag även att mitt inre batteri har laddats upp litegrann! 
 
Igår vaknade jag nämligen av mig själv vid 9-rycket. Solen lyste in och jag kände mig utvilad/så jädra taggad på att dra ut och kötta på lite! Jag kände verkligen ett genuint sug efter att få höja pulsen och få springa av mig lite ordentligt! Och mitt knä kändes också med i matchen.
 
Så jag drog ut på Novembers första löprunda i skogen! Riktigt fint, helt klart värt att ladda för! 
 
 
 
Jag ska nog låta det inre batteriet få visa vägen här November ut helt enkelt. Låter man det inre batteriet styra lite så brukar det kunna bli ganska vettigt och härligt istället för att allt bara ska vara ett evigt kämpande hela tiden! Träning ska ge energi, inte ta. 
 
Självklart får man ta sig i kragen ibland, så att man överhuvudtaget kommer ur den där soffan, det jag menar är att man kanske inte behöver vara så hård med sig själv just denna tid på året.
 
All rörelse räknas, man behöver inte gå på max jämt för att det ska räknas som ett bra träningspass! Man får kanske försöka använda den energi som finns i det inre batteriet lite klokt helt enkelt! :)
 
Energi - hälsa - träningsglädje
1
Johanna

Kloka ord som vanligt!! 🙏❤️

Svar: Men tack! ❤️
skogspuls.se