Hellasgården!

Jag bodde i Stockholm i 20-års åldern. Jag tyckte att jag kände till hufvudstaden ganska väl efter att ha spenderat ett halvår i tunnelbanesystemet och helgerna på Drottninggatan och enstaka besök på Söder. Jag bodde då med kompisen som jag besökte i helgen och vi hankade oss lite vilset fram i en tillvaro som  kantades av diverse extrajobb och många funderingar om framtiden. 
 
Stockholm för mig har med andra ord varit mycket tunnelbana och lätt hysterisk shoppingpuls inne i city. Men jag har ju insett att det är så mycket mer, både när jag pluggade på Lillsveds idrottsfolkhögskola och det jag hör från folk jag känner som slagit sig ner där permanent. I helgen fick jag dessutom följa med på ett "vardagsäventyr" (gud om jag får barn någon gång kommer de skämmas så mycket över mitt sätt att uttrycka mig på).
 
 
Vi åkte till ett ställe som heter Hellasgården. En STF-anläggning. Det är som en friluftsanläggning där det finns både ett litet cafe´, restaurang, stugor, utegym, löpstigar, bastu mm. 
 
 
Det var frostigt, friskt och soligt då vi drog iväg! 
 
 
En 5 km slinga som tog oss till en höjd där man såg globen i bakgrunden. 
 
 
Sedan var det dags för finalen, bastu och vinterbad! 
 
 
Alltså jag har aldrig tidigare badat frivilligt i November, men det var faktiskt en upplevelse! 
 
 
Haha ja! 
Det var faktiskt en riktigt frän grej att göra!
Det friskade upp så att säga! 
 
Det märks att man blir äldre...När man åker till Stockholm och väljer skogen framför krogen, men det var en riktigt härlig tur och att springa är ju faktiskt ett kul sätt att umgås på, och jag tycker också att det är lite motiverande att få springa på lite nya ställen! 
 
 
Men helt lastgammal är man ju inte än iaf, med tanke på att vi faktiskt badade :) Alltid något! 
 
Ja, det var min Lördag, när jag åkte till Stockholm och sprang och unnande mig ett litet dopp i November! Helt klart en bra uppladdning inför Söndagens shoppinghysteri! 
 
Det är kul med kontraster i tillvaron, och är det något som Stockholm verkligen kan erbjuda så är det väl helt klart kontraster!
 
Energi - Enkelt - Helg - Löpning - Stockholm - tips