November...

Alltså November...
 
De färgglada löven har ramlat ner på marken och ligger gömda eller nedtrampade i lerslasket, den här höstfriska luften har ersatts av den här mer regntunga varianten, klockan ställs tillbaka, det är mörkt då man går till jobbet och det är mörkt då man går hem. De första snöflingorna hälsar på, men oftast handlar det om väldigt korta besök. Det här snöblandade regnslasket som piskar en i ansiktet när man hasar sig fram på de mörka gatorna stannar däremot gärna ett par dygn åt gången.
 
P.g.a mörkret kan det även vara svårt för bilisterna att bedöma vattenpölarnas storlek så har man riktigt taskig tajming så är det inte alls orimligt att man också blir nedstänkt från topp till tå då man är ute och hasar på. Visst att det är mysigt att sitta i soffan med tända ljus och sträckkolla på serier (just nu GRÅZON - tips, tips) men ändå... 
 
Jag känner mest bara BLÄ! 
 
 
Jag gillar verkligen årstider och hur de förändrar både naturen och tillvaron, men den här sena delen av hösten skulle jag helt klart kunna leva utan! 
 
Men...nu kan man ju inte det, i alla fall inte om man bor på våra breddgarder och inte har möjlighet att boka en Thailandsresa varje år, så då får man helt enkelt gilla läget och försöka snika åt sig de små ljusglimtarna som finns, och det gjorde vi i Lördags när Novembersolen var framme och livade upp tillvaron: 
 
 
Och helt klart blev jag både piggare och gladare till mods!
Det kan vara så att de gånger det känns som allra segast att ta sig ut, det är då man behöver det som mest! 
Och det är nog faktisk få gånger jag uppskattar solen så mycket som när den visar sig just i November! 
 
 
höst
1
Fia

Hej!
Så fina bilder du tar och vad glad jag blir när jag läser din blogg.
Underbart skrivet.
Må så gott.

Svar: Hej!
Men tack så mycket! Vad glad jag blev av din kommentar! 🤗 Ha det fint!
skogspuls.se