Höstsol på Smitingen!

 
Det sket sig med mina handskar. :( 
 
Jag blev så sjukt trött på mig själv, så jag gick tillbaka igår och tänkte att jag kanske skulle ha tur att hitta dem, men icke! Så jag får helt enkelt skylla mig själv! 
 
Kameran var dock med igen och jag fick igenom beställningen på bra väder även under Fredagen så i brist på handskar så fick jag i alla fall fylla på lagret med höstbilder! 
 
 
En helt otroligt fin dag! 
Jag lyckades verkligen ladda upp solkontot inför helgen då jag mest ska sitta inne och jobba! 
 
Trevlig helg på er! 
Härnösand - högakusten - höst - utomhus

Oktobersol!

Oktober har ju verkligen levererat tok-fina höstdagar! Vissa dagar har det sett ut som en tavla ute. Jag har tänkt så många gånger att jag borde ta med systemkameran ut och fånga höstfärgerna på bild, men det har liksom inte blivit av. Men igår var jag lös och ledig och slet med mig kameran ut! 
 
 
Vi började på Smitingen och följde skyltarna mot "grottor", tror den kallas "grottstigen", det är också andra delen av Härnötrailbanan. 
 
 
Det är en jättemysig stig, en hel del uppför, men det var det värt med tanke på utsikten som väntade där uppe! 
 
 
Jag hade verkligen flyt den här gången att min beställning av fint väder levererades precis på min lediga Torsdag! 
 
 
Höstförgerna är nästan som finast nu! 
 
 
Vi var ute i nästan 2 timmar, vi avslutade på Smitingen. Jag skenade så pass mycket i mitt fotograferande att jag någonstans här lade ifrån mig mina nästan splitternya tunna favoritskidhandskar! Veckans allroundsopa! 
Är huvve dumt får kroppen lida, jag måste faktiskt gå tillbaka och försöka lokalisera dem känner jag! 
 
Jag vill återigen poängtera att jag verkligen inte är en fotograf. En ytterst glad amatör som tycker att det är lite kul att hålla på och fota helt enkelt! 
 
Man ska tydligen inte fota rakt mot solen, färgerna på bilderna blir lite mörka, men jag kunde inte låta bli! Den kom med på typ varenda bild så då tyckte jag att det här inlägget kunde få heta Oktobersol helt enkelt! =)
Frihet - Härnösand - högakusten - höst - utomhus
1

Frihetskänslan!

Har precis varit ute på en liten Söndagslunk. Jag sitter i soffan med en slags välbehagskänsla i kroppen. Det flöt på så bra idag, det var så jädra härligt helt enkelt! 
 
Jag kände mig så tacksam inombords på något sätt. Kroppen var liksom med i matchen. Det fanns inget som gjorde ont, det fanns inget som var stelt och satte stopp. Jag kände en härlig mix av en slags frihet och glädje inombords! 
 
Och så höstfärgerna och höstluften på det! 
#gultärintefult
 
Vi sprang på mjuka stigar, över stenar och stannade till en stund vid norra utsikten! 
 
 
Att springa ute i naturen är ju en slags frihetskänsla i sig på något sätt. 
 
Jag vill återigen poängtera att jag varken springer vare sig speciellt snabbt eller långt, jag är en glad motionär som "lullar på", men löpning är något jag alltid har gillat, just för den här frihetskänslan som infinner sig ibland! Och idag gav den mig verkligen en skön Söndagsfeeling! 
Energi - Enkelt - Frihet - Helg - Löpning - höst - träningsglädje