Är huvve dumt får kroppen lida del 162...

Håhåjaja! 
 
Efter att ha jobbat 7 dagar i rad, kört fredagsfys och fredagsmys med jobbet i form av en liten afterwork vaknade jag idag med känslan av att ha klivit ur en torktumlare. Jag var förkyld, trött som en gnu, lite lätt bakis/uttorkad och med en fin träningsvärk i benen. 
 
Jag har hela veckan känt mig lite sliten och haft lite ont i huvudet och värk i kroppen, typ som att en förkylning är på väg att bryta ut, men som att kroppen kämpar emot, men nu kom den då alltså som ett brev på posten! Klassikern att den kommer då man väl blir ledig...
 
Är huvve dumt får kroppen lida del 162...
Det är svårt det där "mellanläget" mellan frisk och förkyld tycker jag. När man saknar förkylningssymtom som ont i halsen och hosta, men ändå känner på sig att de ligger där och skvalpar under ytan och bara väntar på att antingen backa eller attackera. Framförallt tycker jag det är svårt med träningen när man är i det här "mellanläget", för ofta blir jag ändå piggare efter ett pass, även om jag inte har riktigt samma ork som vanligt. 
 
Igår tänkte jag i alla fall att det fick bära eller brista. Ibland känner jag att det är bättre att det får bryta ut ordentligt då, så man blir av med det här "mellanläget" och kan vila upp sig och gå vidare sen! :) 
Jag är inte förkyld speciellt ofta, men kan ha sånna här difusa symtom istället, men när det väl bryter ut kan tycka att det är rätt skönt, då brukar det ofta gå över rätt snabbt istället! 
 
Så f.r.o.m idag och fram till Söndagkväll blir det lugna puckar! 
När jag vaknade såg jag dessutom att marken var helt vit ute! 
 
(null)
 
Den första snön är här, lite tidigt och jag var inte riktigt förberedd efter den varma, fina hösten, men jag tycker faktiskt att det är härligt!
Otroligt ljust och fint om inte annat! 
Jag vet en snöälskare som kommer bli glad idag iaf! 😁
 
(null)
 
 Trevlig helg! 
 
 
Helg - Vinter