Fin morgon!

Alltså jag vet inte vad som har tagit åt mig!
Efter förra veckans morgontur så fick jag tydligen feeling och valde att köra samma upplägg även denna vecka!
 
Jag har jobbat en del de senaste veckorna och antagligen vant mig vid att kliva upp rätt tidigt, jag har också suttit en del inomhus både på helger och kvällar på slutet så jag har verkligen längtat ut och försökt ta tillvara på de stunder jag kunnat snika åt mig lite soljus och friskluft! Jag ska inte säga att jag hoppade ur sängen, men det kändes faktiskt inte alltför betungande då väckarn ringde! 
 
Vi lufsade iväg strax innan klockan 7. Frosten låg som ett täcke över marken och det var verkligen höstfriskt! Solen hade så smått börjat kriga sig upp vid horisonten, men det var fortfarande lite skum sikt inne i skogen. 
 
 
Alltså höstfärgerna!
 
 
När vi närmade oss slutet av rundan hade solen börjat stiga upp på riktigt. 
Sista tunga backen. 
 
  
Och sedan väntade belöningen i form av en stunds andhämtning vid denna utsikt! 
 
 
Det är helt klart en speciell känsla att starta dagen i skogen en tidig höstmorgon! Framförallt då det levereras en så fin soluppgång! 
 
Det här är ju inget extremäventyr som kommer hamna i historieböckerna direkt. Det handlar om en 30 min skogstur innan jobbet liksom. Men det var ändå otroligt upplyftande att få starta dagen utomhus i sällskap av en soluppgång en helt vanlig Torsdag! Det skänkte helt klart min dag lite extra vardagsguldkant och jag landade på jobbet med rensad skalle och lite ny energi! 
 
Kanske att jag lyckas hålla i detta några veckor till innan Novembers totala kolmörker lägger sig som en dimma över tillvaron...Jag tror aldrig jag har sett tillbaka på någon November med speciellt mycket ljusa minnen faktiskt, den saken är klar! Så man får väl passa på att samla på sig lite friska och färgglada intryck nu några veckor innan då helt enkelt! 
 
Löpning - hund - hälsa - höst - minnen - morgon - träningsglädje