Inspirationens vara och icke vara!

Igår var jag ledig och tillbringade större delen av dagen med hörlurarna på för att försöka få ihop lite nya låtar till mitt Corepulspass! 
 
Det gick så sabla trögt! 
 
Jag började tänka på det här med inspiration, vad det kan gå i vågor! Det är verkligen lite så med bloggen, eller likaväl om jag ska skriva något på jobbet. Ibland är det nästan som om jag har färdiga texter lagrade i huvudet, typ redo att bara plitas ner rakt av, och ibland får jag fasiken inte till det, det blir bara för långt, för luddigt och obegripligt för de stackare som ska försöka förstå vad i hela fridens dagar det är jag försöker komma fram till. 
 
Ibland får jag världens ryck och typ halvt möblerar om hemma. Jag flyttar runt på saker och sitter och googlar inredningsinspiration, framkallar bilder och köper fotoramar...och ibland är det som om jag kan gå ett halvår utan att ens reflektera över hur f#n det ser ut hemma egentligen... Kör stänga dörren taktiken... 
 
 
Ibland kan jag höra en låt på radion som bara känns som gjord för att ha med på ett pass och jag behöver knappt ens anstränga mig för att få till den. 
Eller så är det som idag... Jag har nog seriöst lyssnat på minst 25 olika låtar...Suttit och försökt gunga med i takten, alt. kravlat runt på golvet i något som ska likna en träningsövning bara för att inse att det inte alls fungerar. Det var som om ingenting ville sig. Ingen låt kändes bra, ingen övning kändes rimlig. Jag var typ hög på koffein, men samtidigt helt slut i huvet. 
 
 
I vilket fall...tillslut lossnade det, så jag fick i vart fall ihop 3 nya låtar, och har 3 starka kadidater på lager. Samtliga blev till sista timmen innan jag hade tänkt ge upp, det sa typ "svoosch" och så var det som att den berömda poletten äntligen trillade ner! =) 
 
Helsike vad jag svävade iväg nu... Ja. Det är icke att ta för givet det här med inspiration i alla fall! 
 
Nu känner jag också att det är på sin plats att förtydliga att det inte direkt är någon avancerad danskoreografi jag håller på med. Det handlar typ om situps och plankan och lite annat smått o gott, koreografimässigt ligger ribban på en oerhört enkelt nivå, jag är verkligen ingen världmästare i taktkänsla direkt! =) Jag hankar mig snarare fram! Men trots visst slit så är det helt klart värt det då det sitter! Jag tycker att det är kul att få hitta på lite eget! 
 
Höstterminen drag igång på simhallen den här veckan och jag kör första corepasset ikväll! 
Jag ska även hoppa in och köra ett PT-Challenge, det blir nog något i stil med detta om någon vill haka på! 
 
 
Jag har i alla fall lyckats uppdatera mina spellistor riktigt ordentligt under dagen, så lite nya pepp-låtar finns helt klart med! 
 
Ha det fint! 
träningsglädje
1
Glad motionär

Bra pass i går ! Du har en grupp med glimten i ögat och tyngd i baken ...

Svar: Men tack! 🤗 Grym grupp!👍👍
skogspuls.se