Så superhurtigt att man nästan vill kräkas!

Imorse gjorde jag något som är oerhört sällsynt. Jag var ute och sprang lite i skogen innan jobbet. 
Och jag måste säga att det var helt fantastiskt!
 
JAG VET att det låter så jäkla superhurtigt så att man nästan bara vill kräkas och därefter ta tag i mig och kasta upp mig i ett träd och låta mig hänga där tills jag tar tillbaka det jag nyss skrev. 
 
Jag har själv suttit på instagram och både förundrats och förfasats över Paolo Robertos träningspass i gryningen i ur & skur men helt klart måste jag ändå säga att karln har inspirerat mig. 
 
 
Solen hade precis gått upp och det var sådär höstligt krispigt i luften så att det ångar då man andas. Mössa och vantar var på för första gången i år.  Fåglarna hejade på oss med lite skönt kvitter, i övrigt var det väldigt stilla och fridfullt när vi lufsade fram i lagom fart (läs snigeltempo) på stigarna. 
 
(null)
 
Och återigen...Det handlade inte om att slå några personbästa. Vi (min vapendragare var ju såklart med) nöjde oss med 25 minuter, men det räckte gott och väl för att få den här lyxiga mixen av lite ny energi/rensning av skallen som nästan bara löpning i skogen ger mig! 
 
Nu är jag i det här läget att jag blev så taggad så att jag vill fortsätta springa på morgonen en gång i veckan. Och egentligen är det väl bara att göra det, men samtidigt...Jag tror helt ärligt inte att det kommer bli av. 
Det är verkligen så typsikt mig att skena iväg i någon slags hybris efter att ha lyckats ta mig ut en gång! 
 
Jag ÄR ingen morgonmäniska egentligen. Och sömnen är i min värld lika viktigt att prioritera som träning, men jag tänker att jag kan se det som att den lilla morgonlunken gav mersmak och kanske får jag till det några gånger till här under hösten i alla fall! Eller så blir det verkligen inte så. :) (mest troligt blir det verkligen inte så)
 
Det visar sig!
 
Ja. det om detta. 
 
Mvh väldigt tillfällig morgonmänniska som trots visst inre motstånd måste ge Paolo och hans hurtiga gryningsuppdateringar ett tack för inspirationen. 
Energi - Löpning - morgon - träningsglädje