Klubbsjön runt!

Alltså jag har varit så inställd på att det är höst, men igår var det tametusan sommarvärme igen! 
Jag hade dragit på mig underställströja och långbyxor, men borde helt klart ha jobbat med shorts och linne istället! 
 
Jag var lite lätt stelbent efter Lördagens bravader, men vi drog ändå till med en långsam men trivsam liten Söndagslunk runt Klubbsjön så att jag fick röra lite på de gamla påkarna. 
 
 
Det var så pass att t.om badkläder hade kunnat medtagas egentligen, det hade inte varit helt orimigt att unna sig ett litet dopp faktiskt trots att vi är inne i September! 
 
 
Nu tänkte jag passa på att förmedla det enda vettiga som kommer att bli förmedlat i detta inlägg och det är att tipsa om ett grymt fint fikaställe! 
 
 
Det här är några otroligt mysiga klippor som ligger alldeles intill sjön, här satt vi och halsade kaffe och solade ett bra tag innan vi började tänka på refrängen! 
 
När vi var inne på refrängen började jag tänka på att det kunde vara lite kul att fota den här gångbron typ in i absurdum. 
 
(Bara för kännedom så finns fyra ganska exakt likadana bilder till på den här gångbron om någon är intresserad.)
 
Ihop med mina övriga bilder som tagits genom tiderna på denna gångbro så kan jag helt enkelt göra ett "gångbroinlägg" level EXTREME om så önskas vid tillfälle?! 
 
                                          
 
När vi passerade smitingen på vägen hem låg folk t.om och solade i badkläder, så det här med att hösten är här känns lite tveksamt faktiskt! 

Helg - Klubbsjön - utomhus
1
Mamma

Man kan åxå välja att sitta o titta på när trän´a växer :)

Svar: Du den är jäkligt seg den också helt klart! 😁
Skogspuls