Crossnature!

Mycket i den här bloggen handlar ju om att hänga och flänga utomhus i olika former. 
Jag kan fortfarande skratta lite ibland åt valet av bloggnamnet, - skogspuls, samtidigt som jag också tycker att det passar in på bloggen. Jag ville ha ett namn som antyder lite vad bloggen handlar om.
 
Och på tal om att hänga och flänga utomhus så har ju jag gått en utbildning som passar väl in på det temat, Crossnature! 
 
 
Det är helt klart en av de härligaste och mest inspirerande träningsutbildningarna jag gått, känslan var nog faktiskt lite som att "hitta min grej", dvs det här vill jag verkligen hålla på med och förmedla till andra. 
 
Jag vill att träningen ska vara både enkel, rolig och utmanande och har altid tyckt att det här med att träna utomhus ger lite extra kraft och en slags frihetskänsla till träningen. 
 
 
Beskrivning av träningen nedan är tagen från hemsidan www.crossnature.se (länk)

 

Med naturen och varandra
som redskap

CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar. Konceptet hämtar hela tiden ny inspiration från olika idrotter och träningsformer. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande natur.

 

Öppna dörren och stick ut

Var du än är kan du öppna dörren och sticka ut och träna och du kan göra det precis när det passar dig. Träning ska vara enkelt och en naturlig del av din vardag.

 

En naturlig variation

De olika förutsättningarna i form av terräng, väder och underlag ger en naturlig variation som är både effektiv, skonsam och rolig. Stora muskelgrupper får samspela med de mindre. Det ger dig en träning som gör att du mår bra hela livet. Dessutom är den hållbar även ur miljösynpunkt.

 

Du är välkommen ut!

CrossNature kan lätt anpassas till den egna nivån och utmanar både den vältränade och den som nyligen har börjat träna. De egna passen kan du lägga upp precis som de passar dig och när du tränar i grupp är övningarna utformade så att alla kan utmana sig så mycket de vill. Många som tränar CrossNature säger att det är det roligaste de har gjort inom träning samt att de är mycket friskare och gladare än innan. Vi kan utlova rosiga kinder och stora leenden. Träning ska vara kul både innan, under och efter passet. Lämna vardagsstress och mobil hemma och kliv ut i blåbärsriset med oss!

Det var det! 

Jag kör igång på simhallen i Härnösand på Tisdagar kl. 17:15

Boka via simhallens hemsida eller receptionen. 

 


träningsglädje - utomhus