Vårens första dag!

Jag är medveten om att April är en relativt opålitlig lurifax som kan slänga sig hej vilt mellan frostiga mornar med skrapning av bilrutor till dagar med t-shirt värme, men idag fick jag ändå känslan av att vårens första dag var här! 
 
Det blev så pass mycket vårfeeling att jag fick något slags ryck att göra en rensning bland allt skräp som har lagrats i typ hörn och stängda rum under typ November-Mars. 
Efter en tur till återvinningsstationen hade jag ångan uppe så pass att jag också slet fram balkongmöblerna ur förrådet och fick till årets första balkongkaffe! 
Ja jämarns... Som om det inte räckte fick jag också för mig att det var dags för den årliga vårgaloppen med korvgrill! 
HÄR är förra årets variant! 
 
Nu blev det ingen vårgalopp, det blev mer en behaglig vårskritt i kvällsljuset, men momentet korvgrill ingick även i år! Och jäklar vad de är fina dessa kvällar! 
 
Det var bara vi, några kvittrande fåglar, en korvsugen, men för kvällen ändå skötsam och harmonisk jycke och så det här otroligt efterlängtade kvällsjuset som nästan är som allra härligast i skogen! Ja, en Lördagkväll att lägga till i kategorin livskvalitét helt enkelt! 
 
Och det bästa är att det bara blir varmare och varmare och ljusare och ljusare nu, så möjligheterna till att fylla på med fler sånna här kvällar är ju goda så att säga!  
 
 
Hoppas ni har en fin helg! 
Enkelt - Klubbsjön - Vår - kväll - vardagsäventyr