Guldstunder i sensommaranda!

Då var första arbetsveckan avklarad. Jag skulle ljuga om jag skriver att jag har känt mig pigg och och pepp. När vi kom till Onsdag var jag dock hyfsat tillvänjd igen och sedan rullade resten av arbetsveckan mest bara på. Trots att jag har känt mig mig lite halvseg och hasat runt med lite lätt jobbångest så har veckan ändå bjudit på en hel del guldstunder som känns än mer viktiga att försöka ta tillvara på nu när jobblunken är ett faktum igen. Det har varit några riktigt fina kvällar, en av dem hängde vi ute i stugan där jag plockade hallon och tvättade trasmattorna i sjön. Jag brukar tvätta dem i grönsåpa varje sommar, inte för att de blir 100 % rena kanske, men i alla fall för att de luktar så vansinnigt gott sen!
 
 
Min fot börjar sakta med säkert att repa sig också, men det var en rejäl stukning måste jag nog säga! Den är snyggt blå/lila på sina ställen och lite svullen fortfarande även om svullnaden har gått ner mycket sedan det hände. Min gångstil i början av veckan var minst sagt stapplande. I fredags kväll hade jag dock avancerat så pass att jag testkörde fossingen genom att gå till affären och hämta ut ett paket och imorse gick jag och Mita 30 minuter i skogen i rätt kuperad terräng, går jag bara sakta och stadigt så funkar det fint även om den fortfarade är lite stel. 
 
Tipset vid fotstukningar är för övrigt att så fort foten känns okej igen börja gå lite lätt i kuperad terräng och börja köra balansövningar, där den enklaste övningen att börja med är att stå på ett ben någon minut åt gången, så det har jag börjat göra då jag borstar tänderna. 
 
 
Veckans träning har blivit två styrkepass och så var jag ute och cyklade i kvällssol! Även om cykling inte är min favoritträningsform så måste jag ändå slänga in turen under kateogorin guldstund! Cykling ger ju för övrigt också grym träning för flåset nu då jag inte springer längre. Om vädret håller i sig så får det bli fler sensommarkvällar på cykel framöver helt klart! 
 
 
Och så guldstunden när man kommer hem från en frisk promenad eller cykeltur såhär års, kanske strax innan det börjar mörkna; att få tända lite ljus, ta kvällsfikat och en kopp the i soffan och titta på någon serie. Jag ser otroligt mycket fram emot att vår tid är nu ska sparka igång igen, men tills dess tipsar jag om den norska serien Lyckolandet på svt play! 
 
livet - minnen - vardag - veckans