Lösenord!

Hej på er! 
 
Eftersom jag har låst profil både på facebook och instagram så har jag funderat på att ha något liknande på bloggen. Kruxet är då bara att jag måste ge ett lösenord till de som vill läsa och bloggar tappar ju lätt sin charm då de är lösenskyddade i och med att man inte ser inläggen direkt, men jag känner ändå att jag vill testa att ha det i alla fall under en period. Jag har liksom inga visioner om att bloggen ska bli stor eller så utan har den mest bara för att jag tycker det är lite kul att skriva och hålla på med bilder. 
 
Problemet är bara att jag i stort sett inte har en aning om vilka ni är som läser, så jag vet inte vilka som eventuellt skulle vilja ha ett lösenord, men jag tänkte att jag gör som så att jag låter bloggen stå öppen några veckor till så får ni som vill lite tid och möjlighet att läsa det här inlägget och sedan bara hojta till så får ni lösenordet! (Skriv i kommentarsfältet, på instagram/facebook, eller haffa mig IRL). 
 
Och det här med att man på en blogg har svårare att veta vilka som "följer en" är väl faktiskt också en av anledningarna till att jag känner att jag vill ha den lite mer skyddad, på facebook eller instagram ser man ju på ett annat sätt vilka man är vän med. Inte för att jag har upplevt några problem från någon läsare eller så, verkligen inte, utan mer som sagt för att jag inte har några direkta visioner med bloggen för tillfället, men inte vill ta bort den heller. Och jag tänker att kanske finns det några vänner och bekanta eller någon släkting som läser här ibland som kan ha något intresse av att kika in emellanåt?!
 
 
Sen är det möjligt att jag öppnar upp den igen då jag drar igång med gruppträning, mer egen träning osv. igen, så att jag kan dela med mig av lite tips och annat, men just nu så är ju i alla fall gruppträningen satt lite på paus, så då passar det att prova det här med lösenord en stund tänkte jag! 
 
Idag är jag för övrigt hemma och är förkyld. Kul. Särskilt eftersom det ska bli 28 grader mitt på dagen. Nu kom sommaren! =) 
 
Men som sagt, bloggen är öppen några veckor till. Hör av er om ni vill fortsätta läsa så ska ni få lösenordet! 
 
Ha det fint! 
 

blogg