Pysslarn fixar laxbiffar!

För något år sedan prenumererade jag på en tidning och har sedan dess sparat dessa tidningar på hög med tanken att klippa ut vissa recept och spara dem, men det har inte blivit av och högen har bara växt och dammet i sovrummet likaså. 
 
 
Men så fick jag tummen ur tack vare det halvtråkiga vädret och åkte och köpte en bok och lim och påbörjade en eftermiddag i klippandet och klistrandets tecken! 
 
 
Jag har kommit fram till att jag är för mycket 80-talist för att klara av att ha allt samlat digitalt. Jag måste ha något att bläddra i helt enkelt. Hur fult det än är! =) 
 
 
Jag provade också något recept under tiden jag var igång och det har väl varit tanken med det här lilla "projektet", att få lite ny inspiration till matlagningen. 
 
 
När jag ändå är igång ska ni få ett recept på laxbiffar som jag testade också:
 
- Ett "4 - pack" tinad lax.
-1 ägg 
- 2 msk riven färsk ingefära 
- salt/peppar 
- ströbröd 
-olivolja 
 
Skär laxen i mindre bitar, mixa den grovt i matberedare tillsammans med ägg, ingefära, salt o peppar. Forma färsen till små biffar som vänds i ströbröd. Stek dem i en stekpanna 3 minuter per sida, servera med sallad och ris/potatis. Jag köpte även en färdig romsås till. Det blev faktiskt riktigt GÖTT och var lite kul att laga faktiskt! 
 
Mat - tips