Unna sig!

Ja herregud. 
Nu har jag då unnat mig. 
Det blev så igår att jag slog till på ett par Skin-skidor och ivrig som jag är så var jag tvungen att dra ut direkt och provköra... och jämarns vilka fina skidor! 
 
 
Trots att det var en hel del snö i spåren så hade jag riktigt bra fäste, jag ställde dock inte in bindningarna som man kan göra på de här skidorna denna första tur, jag tänker att jag hinner hålla på och mixtra och lära mig mer om det sen. 
 
Jorå så att... Det var den lönen det...
Men jag motiverar det hela med att jag har åkt på mina förra längdskidor sedan år 2007 och att det trots allt blir ett par mil varje vinter, så de kommer att användas! Det bästa med just skin-skidor är att jag f.r.o.m nu bara kan slita med mig de här två kompisarna ut utan att behöva lägga tid på vallning. 
 
Och är det något jag saknar både talang och tid för så är det att hålla på och valla, så det här blir fina fisken för mig det här! 
 
 
Och utan att på något sätt vara en duktig skidåkare eller så, så bara ÄLSKAR jag denna träningsform! Känslan att glida fram såhär ute i skogen med lite skön puls i kroppen och isbitna kinder är ju riktigt fin, det är bra för själen också, det motiverar ju mitt köp ytterligare kan jag tycka! 
 
Man kan inte köpa lycka, men man kan köpa skidor och det är ju nästan samma sak! ;) 
 
Efter två dagar i vinterland och skidspår är det nu dags för mig att krypa in på jobbet.
 
Trevlig helg! 
Skog - Vinter - skidor