Verklighetens kranka blekhet...

Nu har det varit rätt vintrigt, naturigt och bröllopigt här ett tag. 
Så nu är det dags för verklighetens kranka blekhet att få ta plats. Verklighetens kranka blekhet har ju en tendens att komma ikapp en lite extra hårt när kalendern har varit lite väl vild och rolig i övrigt ett tag. 
Jag höll på att få ett klassiskt "bryt" igår...
 
 
Det är inte första gången jag skriver om tvätt här...
Tvätthögen är tydligen ett av mina stora dilemman här i tillvaron. Eller det här att jag stoppar undan saker i hörn med tanken att "ta det sen". 
 
Nu är ögonblicket "tar det sen" definitivt här och jag sitter i onepiece och tjocksockar och försöker samla kraft... 
 
 
Min onepiece är för övrigt min senaste investering till garderoben. Onepiece ingår i kategorin "basplagg" för mig under vinterhalvåret. Något jag delar med många i mellanstadieålder. 
 
Jag avslutar med denna färgglada bild på döda ting. Det här är tulpanerna jag beskrev i så ljuvliga ordalag för ett tag sedan. 
 
 
I övrigt är jag faktiskt ledig idag, jag ska samla kraft till ett klassiskt "ryck" sedan är det nog dags att hoppa ur onepiecen och försöka ta mig ut i skidspåret! 
 
Jag ska försöka förena lite nytta med lite nöje helt enkelt denna lediga Torsdag i Januari! 
 
Jag känner att inlägg som dessa med lätthet ger mig en hög placering på topp 10 listan över "ointressanta personligheter att följa i sociala medier", men har jag tur med vädret så kan jag kanske kontra med lite skidbilder framöver iaf! 
 
Lite samma kategori 
 
HÄR får man se bl.a återvinningslådor &
HÄR kommer tvätthögen i somrig tappning, fast placerad på samma yta. 
 

vardag
2