#lillgammalochironisk

Årets sista dag spenderades i stort sett bara inomhus, förutom en smått förfärlig promenad med djuret i snöstorm och motvind. Ni vet när huvan på jackan är så pass tight åtdragen så att kinderna skrynklas ihop en aning. Det blev ett oerhört stillsamt nyårsfirande, (snudd på pensionärsvarning faktiskt), men i och med att vi redan hade firat lilla nyårsafton i Sollefteå så kände jag mig rätt nöjd och belåten så.
 
Höjdpunkten var väl egentligen när Gabriellas sång med Helen Sjöholm drog igång på P4 då vi åt middag och jag fick lite feeling och var tvungen att höja volymen ett par snäpp och sjunga med i slutklämmen; "jag vill känna att jag levt mitt liv". 
Fin bit ändå! 
 
 
Och så måste jag få lyfta att skogspuls.se hade besöksrekord igår! 
Alltså det var ju inte extremt på något sätt, men fler än vanligt tittade in! :) 
 
Med vanligt relaterar jag till att jag i normalfallet har mellan en till max tio besökare per dag varav två av dessa är mina föräldrar, (ja, jag är 33 år) en är min sambo (-tvingas läsa ibland) och så några tappra vänner som "ställer upp" och följer! Så det var både oväntat och roligt faktiskt att så många ville kika in igår, helt klart en trevlig avslutning på bloggåret! 
 
Ja...Tack för att ni kom så att säga - och välkomna tillbaka någon gång framöver om ni känn fört! 
 
 
Jag heter även skogspuls på instagram, där delar jag vissa blogginlägg ibland i det här instastories. 
 
Jag kan för övrigt inte riktigt bestämma mig för om jag ska ha instagram öppen eller privat. Utöver det tunga beslutet i livet så har jag ibland också vissa bekymmer med hur jag ska formulera mig på instagram.
 
Jag är lite ironiskt lagd men i min personlighetsprofil finns dessvärre också en hel del lillgamla inslag. Den här kombon blir förbannat svår att få till i hashtags alltså! Jag upplever ibland att jag fastnar längre än vad jag mår bra av i hashtagsträsket och att det som egentligen kanske har potential att bli lite putslustigt sådär istället ofta slutar ganska torrt och intetsägande.  
 
 
Här dras exempelvis min lillgamla sida mot att skriva något i stil med #framrutanärstörreänbackspegeln, medans min ironiska sida jobbar lite mer mot #soljävelniögonen. Det skulle inte alls vara orimligt att det slutar med typ #vintersol eller bara #solibil , huvva vad torrt... 
 
#hejkomochhjälpmig skulle förvisso kunna vara en lämplig hashtag för mig att använda i många lägen när jag är ute och härjar runt på insta. Alternativt att jag helt enkelt inleder varje inlägg med #lillgammalochironisk , så att folk redan inledningsvis erbjuds viss möjlighet att försöka förstå hur jag fungerar som människa. Ja dessa #ilandsproblem kan ju fasiken nästan ta knäcken på en ibland! 
 
Mitt #jullov är iaf. snart slut så jag kommer inte att hinna uppdatera bloggen lika ofta som jag gör då jag är #lösochledig, men några inlägg per vecka brukar det kunna bli om tid finnes och andan faller på! 
 
Hoppas ni hade en fin nyårsafton! 🌟
 
I brist på såna där vita snökrispiga bilder i vintersol som jag egentligen skulle vilja lägga upp så avslutar jag istället med ett besynnerligt fotografi där #fångadavenstormvind skulle kunna funka faktiskt! Det känns dock överdrivet klämkäckt! 
 
#jagsitterpåensteniblåstenochserlitedumut#kalltsomfan#detblåserihundensöron
 
Ja, det är lurigt det där!  God fortsättning! 
 
blogg