På låtsas liv!

Det är så lätt att dela sitt liv i sociala medier idag. Jag är mån om att det jag delar ska vara ärligt. Det får inte bli ett "på låtsas liv" som jag inte kan stå för.
 
Här skriver jag om högt och lågt. Allt från inlägg av lite mer djup karaktär till de med en lite mer ironisk touch. Jag är både och, lite beroende på dagsform. Vissa dagar känner jag mig stark och trygg, full av livslust, framåtanda och "go getter attityd". 
 
 
Andra dagar vill jag bara dra något gammalt över skallen. De dagarna då jag känner mig typ trött, tråkig, ful, håglös, otillräcklig, sämst och blek på samma gång. Kanske är det lite så det är att vara människa? Det är inte hopp och lek och hysteriskt roligt hela tiden, men jag tror att man kanske behöver ha sina sämre dagar för att kunna njuta av sina bättre. Eller nåt i den stilen i.a.f 
 
 
Jag vill inte förstora eller för den delen heller förminska något. Jag står för att allt inte är bra jämt, att jag inte gör rätt jämt, att jag inte är upp över öronen glad jämt, men jag står också för de saker jag är nöjd med i mitt liv. De motgångar jag tagit mig igenom eller de härliga stunderna jag upplever. Jag försöker framförallt att stå för den jag är och acceptera de olika sidorna jag har. 
 
Alla kommer inte alltid att gilla det jag skriver. Vissa kommer känna igen sig, vissa kommer kanske tycka att det är flummigt eller tråkigt - och  de allra flesta har nog med sitt liv och sina funderingar och lägger inte så stor vikt vid mitt liv alls.
 
Här har vi en som iaf. inte funderar så mycket på hur man ska bete sig, eller vad andra individer tycker och tänker, en äkta livsnjutare som bara är sig själv och njuter av nuet. #förebild 
 
 
livet
1
Johanna

Du skriver så bra!! 😃

Svar: Men tack! Vad snäll du är! ❤️
skogspuls.se