Verklighetens kranka blekhet...

Nu har det varit rätt vintrigt, naturigt och bröllopigt här ett tag. 
Så nu är det dags för verklighetens kranka blekhet att få ta plats. Verklighetens kranka blekhet har ju en tendens att komma ikapp en lite extra hårt när kalendern har varit lite väl vild och rolig i övrigt ett tag. 
Jag höll på att få ett klassiskt "bryt" igår...
 
 
Det är inte första gången jag skriver om tvätt här...
Tvätthögen är tydligen ett av mina stora dilemman här i tillvaron. Eller det här att jag stoppar undan saker i hörn med tanken att "ta det sen". 
 
Nu är ögonblicket "tar det sen" definitivt här och jag sitter i onepiece och tjocksockar och försöker samla kraft... 
 
 
Min onepiece är för övrigt min senaste investering till garderoben. Onepiece ingår i kategorin "basplagg" för mig under vinterhalvåret. Något jag delar med många i mellanstadieålder. 
 
Jag avslutar med denna färgglada bild på döda ting. Det här är tulpanerna jag beskrev i så ljuvliga ordalag för ett tag sedan. 
 
 
I övrigt är jag faktiskt ledig idag, jag ska samla kraft till ett klassiskt "ryck" sedan är det nog dags att hoppa ur onepiecen och försöka ta mig ut i skidspåret! 
 
Jag ska försöka förena lite nytta med lite nöje helt enkelt denna lediga Torsdag i Januari! 
 
Jag känner att inlägg som dessa med lätthet ger mig en hög placering på topp 10 listan över "ointressanta personligheter att följa i sociala medier", men har jag tur med vädret så kan jag kanske kontra med lite skidbilder framöver iaf! 
 
Lite samma kategori 
 
HÄR får man se bl.a återvinningslådor &
HÄR kommer tvätthögen i somrig tappning, fast placerad på samma yta. 
 

vardag
2
Mamma

Å vart kommer allt damm ifrån .. Hunn’ hårä har ju förpassats från Ester till uber- allés och är jättesvårt att få bort från fåtölj, soffor o kläder men jag skulle ändå inte vilja byta bort henne mot en mer klinisk bostadsrätt ! Det går ju bra tvätta men sedan skall ju det torkas , hängas upp o tas reda på ! Men usch va´ jobbigt vi har det kom jag just på och tänker : Ingela skämmes ta mej f- n !, Nä nu tar jag en kopp ljummen kaffe från i morse 05.30 istället o en lakritskaka o inväntar kvällens Farmen , där är det bitchigt värre !


Svar: Ja alltså hundhår har jag slitit mitt hår och gnisslat tänder över mer än en gång, men det är som du säger, man byter inte bort de små liven ändå! Haha ja i farmen, där har de det kämpigt på riktigt! Tur att Paolo är där och håller ordning på torpet! ;)
skogspuls.se

nyttstegilivet

hehe jag har oxå en stor hög tvätt jag måste ta hand om. Älskar min onepice

Svar: Skönt att höra att det finns fler! 🤗
skogspuls.se