Vinterhelg!

De är rätt fina de här vinterhelgerna ändå, när man kliver upp, hoppar in i understället och tjocksockarna och får kombinationslyssna på ljudet av en puttrande kaffepanna ihop med de här oerhört behagliga programledarrösterna på vinterstudion. Trivselfaktor hög på det! 
 
Även jag försökte mig på lite skidåkning. Detta i fredags i regn och grådimma, men spåren var faktiskt över förväntan ändå! Jag hade dock rätt rejält bakhalt och kände mig lite som den kvinnliga motsvarigheten till Stig-Helmer Olsson, men det är sedan gammalt. Jag är otroligt sugen på ett par sånna här "skins skidor", jag får se om det blir nästa investering. 
 
 
Jag har också blivit bjuden på en fantastiskt god middag av en favorit som är hemma på jullov. Jag fick i samband med det även möjlighet att öva på min formidabla svengelska, det är ju aldrig fel! 
 
I vanlig ordning har jag också hasat runt lite utomhus med djuret, jag gjorde bl.a en liten "isklippsdans" med tillhörande kaffepaus på Smitingen, det blev några bilder som jag lägger upp i ett eget inlägg! 
 
Nu är det strax dags att gå lös på julgransbarrf#n...
 
Ja, det var väl min helg i korta drag.
Rätt lugn & fin! 
 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 
 
Enkelt - Helg - Vinter