Vitamin D!

När jag är stressad eller bara lite allmänt "ur fas" så hjälper nästan alltid frisk luft. Ibland vill jag springa ur mig skiten, ibland vill jag bara få gå rakt upp och ner som jag är. Skogspuls må vara det töntigaste namnet en vuxen kvinna kan ha på sin blogg, (det kan jag köpa att folk tycker) men kombon skog och olika varianter av puls är faktiskt min mirakelmedicin mot väldigt mycket här i livet! Det är också bedrövligt vad svältfödd man är på solljus just nu, det är nästan ett måste att släppa allt annat man har för händerna då solen väl hälsar på och gå ut och tanka lite vitamin D! 
 
I Lördags satt nysnön som ett smäck under skorna och solens närvaro på en i övrigt nästan molnfri himmel livade verkligen upp den lilla turen! 
 
 
Alltså jag har längtat så otroligt mycket efter att få hänga utomhus en dag i vintersolen, det är så förbannat trivsamt! Här tyckte någon att det var så trivsamt att man hade gjort en snöängel. 
 
 
Snöänglar är typiskt sånt där som man blir glad av tycker jag. Något som jag för övrigt förgyllde förra helgen var SÅ MYCKET BÄTTRE - GULDKORNEN och Carolas avsnitt. Hon är ju så skön! 
 
När det ska sjungas gospel och Orup går all in och bara kör och Carola säger "-När Orup klev på, det förlöste så mycket". Lite svårt att förklara i text, men jag skrattade iaf så att jag höll på att kvävas typ. 😂 Härligt med folk som kan bjuda lite på sig själva! 
 
 HÄR är klippet. 
 
Det är ju säkerligen rätt härligt att få "sjunga ut" lite ordentligt emellanåt om man nu har den förmågan, vilket Orup verkligen har, (att sjunga är en förmåga som jag verkligen INTE har, så jag kommer förskona mina stämband/anhörigas hörselgångar från min version av "Happy day", även om det säkerligen är som Carola säger, - lite förlösande emellanåt) 
 
Och HÄR bara kör hon!
Vilken jäkla powerlåt! Snacka om att kunna sjunga ut!  
 
Denna helg blir inte lika skoglig, däremot väntar något minst lika fint, faktiskt mitt livs första bröllop! Broder ska gifta sig! 💕 
 
Trevlig helg! 
 
Helg - Sol - Vinter - utomhus