Brygghäng!

Semesterlunken hade inte riktigt satt sig i kroppen än och det var mulet i början på veckan så vi gjorde ett klassiskt ryck och åkte till IKEA och köpte de där garderoberna och bokhyllan som vi har pratat om så länge. Det passade rätt bra att inleda semestern med att skrota runt hemma och skruva och lyssna på sommarprat i P1. (Tipsar föresten lite extra om Anders Hansen).
 
När man väl har bestämt sig kan jag tycka att att det är rätt skönt att ta tag i de där projekten som ligger och skvalpar i bakhuvudet. Så nu är det faktiskt ordning och reda i klädhögarna och bland böckerna, vi får se hur länge det håller i sig! 
 
Igår var det dock färdigskruvat och dags för årets första brygghäng!
Dra mig baklänges på en liten stol vad trevligt det känns att vi äntligen verkar få lite sommarvärme även i norr! På tal om sommarvärme så blev det också dagens fail, vi hade inte en tanke på att ta med någon form av solskyddsfaktor. Med tanke på hur kallt det faktiskt har varit här uppe hela Juni och Juli så tänkte man kanske inte att skulle slå runt och bli dryga 30 grader direkt, men så blev det. 
 
De blygsamma brännan som satt kvar från Greklandssemestern hjälpte mig inte alls. 
Så efter denna dag ser jag ut som en levande tomat med "tvättbjörnsringar" runt ögonen efter solglasögonen. Så fruktansvärt onödigt! 
 
Jaja, är huvve dumt får kroppen lida, del - tappat räkningen. 
Såhär såg det ut på bryggan i alla fall! Trivsamt är väl ett ord som passar bra in! 
 
 
På kvällen var vi och fikade hos två kompisar som är hemma i stan. 
Vi satt i nästan tre timmar ute på altanen och pratade, det passar ju också in i kategorin trivsamt; att ha tid att umgås med folk och inte behöva bry sig om fröken ur och ha några tider att passa. 
 
På grund av kombon plötslig värmebölja/min brända kropp har jag inatt svettats som en gris, jag har sovit riktigt dåligt faktiskt och vaknade lätt utorkad och med huvudvärk. En kaffe har dock styrt upp det hela litegrann i alla fall. Därav detta tidiga inlägg, men nu är det ingen mening att lägga sig igen, nu får jag helt enkelt fånga dagen som för övrigt ska spenderas till stora delar i en bil, vi ska styra norrut och hämta hem svarta blixten från sommarkollot! 
 
Det ska bli härligt att träffa fröken igen! 
 
 
Ha det fint! 
Sommar - semester