Rhodos!

Juni har rullat på får jag väl säga, förutom att de ljusa och syre´ndoftande kvällarna ger sommarlovsfeeling och inbjuder till lite annat än att sitta inne bakom en dataskärm så har jag också haft lite semester, en fin, fin vecka på Rhodos! 
 
Jag har fixat och trixat med lite semesterbilder, några av dem är allt annat än original, men ibland är det lite kul att få sväva iväg och försköna verkligheten med lite filter,färg och ljus! 
 
På tal om semesterbilder så läste jag någonstans att det är den typen av bilder andra stör sig som mest på att se i sociala medier... Men jag kör ändå, det kan ju vara kul att slänga upp dem nu då jag lagt ner sådan möda och energi på dem! :) 
 
 
Vi avslutar bildbomben med en bild på mig där jag står och flinar och har vild frisyr! 
 
Det var en härlig vecka och en fin, fin start på sommaren! 
Jag har sen semester i år och jobbar på till slutet av Juli så det var inte alls fel att få komma iväg lite! Det kan av bilderna upplevas som att vi har turistat stenhårt, men så var faktiskt icke fallet; det var bara en dag då det var mulet. De bilderna är från gamla stan i Rhodos stad. 
 
Övriga inslag under resan var att skena i buffén tre gånger om dagen på hotellet, sola, bada, läsa böcker, lyfta en och annan hantel i hotellgymet lite halvslött sådär och så några långsamma strandpromenader med tillhörande dopp! 
Inte alltför betungande med andra ord, så jag känner mig helt klart utvilad! 
 
Förutom Rhosos så har jag även varit iväg och firat midsommar, tog ett par bilder även då som jag får lägga upp framöver tänkte jag! 
 
Ha det fint! 
 
 

Frihet - Sommar - semester