Får inte till det med nån riktig feeling!

Faktum är att skrivinspirationen är lite off just nu, jag känner mig faktiskt lite allmänt trött på mig själv och mitt malande och det jag skriver om känns därför också antingen lite för krystat, lite för präktigt eller lite för klämkäckt. Jag får fasiken inte till det med nån riktig feeling helt enkelt! Då brukar det vara läge för en liten skrivtimeout!
 
Jag ska dock göra en del roligt i Mars som jag ser fram emot så om några veckor kanske inspirationsbatteriet är laddat igen! Mita verkar också sugen på att hoppa in och gästblogga igen, men vi tar det lite som det kommer. 
 
Alltså hur härligt är det inte med de lite ljusare kvällarna föresten?! 
 
(null)
 
Jag har faktiskt funderat ett tag på att göra om bloggen lite, kanske genom att skriva lite färre inlägg, men istället försöka att ha lite mer kvalitét/feeling i de inlägg som väl skrivs. Jag gillar verkligen både att skriva och fota så den blir definitivt kvar, men kanske att jag kommer att använda den på ett lite annat sätt framöver helt enkelt. 
 
Det här med att blogga kan ibland också kännas lite som att jag för en slags "never-ending-monolog" med mig själv - vilket jag vill poängtera verkligen också är fullt förståeligt med tanke på att det finns så många andra betydligt mer enkla forum för att socialisera med folk på internet idag! Men det gör också att jag blir trött på mitt eget malande emellanåt och får svårt att komma på nya inlägg som känns vettiga och då behöver inspirationsbatterierna laddas upp en stund! 
 
Hojta hemskt gärna till om ni har några tips/önskemål om vad jag kan skriva om framöver,  alla tips mottages tacksamt i och med att jag själv känner mig ungefär lika inspirerande som en gråsten för tillfället!  - och tack för att ni läser! 🤗
 
Trevlig helg och på återseende! 👋 
 
Jag och Mita finns tills dess på @skogspuls  på insta! 
 
 
blogg - livet