Kontraster och vårvinterglädje!

Jag har haft en vecka fylld av kontraster, jag fick en liten försmak av våren i Stockholm under Måndag-Tisdag när jag var nere och gick en av de roligaste och härligaste träningsutbildningarna jag varit på - CROSSNATURE (berättar mer om den i ett eget inlägg framöver). 
 
 (De fina bilderna är lånade av @limbykim på instagram. )
 
Och så fick jag komma hem till vinterlandet igen där vårvintern börjar komma igång på riktigt nu!
 
 
Trots både resande, jobb och en hel del träning med tillhörande träningsvärk så känner jag mig ganska fylld av energi och inspiration! Jag gillar kontraster i vardagen, jag behöver bryta vardagslunken emellanåt tror jag för att få in lite ny energi i systemet. 
 
 
På tal om energi! I skrivande stund känner jag mig nästan lite sådär överdrivet klämkäckt pepp pga. kombon grym vårvinterlördag/hög på endorfiner! (Har egentligen lite svårt för ordet pepp, men idag fick det fasiken bli det ordvalet alltså).
 
Jag och Mita håller på att beta av de sista kilometrarna i skiddelen i Ica klassikern och imorse fick vi göra det i ett sånt där vårvinterväder som jag har längtat efter hela vintern! 
 
 
Jag blev t.o.m så till mig så att jag fick för mig att ta en selfie. Jag är som vanligt inte speciellt stark i den här grenen, jag flinar värre än en ko som släppts på grönbete, men så är det med det. 
 
 
Åh...Ja. Ehh...Nu känner jag faktiskt att detta blev just lite överdrivet klämkäckt och peppigt, men vafalls, det är väl trevligt när man får känna det här extra lilla livspirret emellanåt!?
 
Det kan gå ett par månader mellan de tillfällen jag får lite sån här "high on life känsla", så då tänker jag att man får försöka utnyttja och vara tacksam för den extra energin som levereras av livet helt enkelt! 
 
Lycka är en tillfällig plats att vistas i - finns det någon klok individ som har sagt och precis så är det, men när livet bjussar på de här stunderna eller perioderna som är fyllda med lite extra bra feeling så gäller det att ta till vara på dem och unna sig att suga i sig av den känslan! Ladda på energikontot lite helt enkelt, så att man har lite kraftreserver att ta av de dagar man känner sig lite mer som en sengångare under en blöt filt istället för en ko på grönbete. För "sengångardagarna" finns ju definitivt med de också i den här mixen av känslor och energier som kallas livet. 
 
 
Egentligen ska man nog inte blogga när man är lite hög på energi och endorfiner, det är lite samma som att man bör undvika att skicka sms eller logga in på insta på fyllan, jag kommer eventuellt att titta tillbaka på det här inlägget i November och fundera på om jag verkligen var seriös, men ja, då får det väl bli så då! :)
 
Idag kände jag för att sprida lite vårvinterglädje i alla fall! 
 
Trevlig helg! 
Sol - Stockholm - Vinter - Vår - livet - skidor - snö - träningsglädje - utomhus
2
Mamma igen ..

Härligt med ny energi !

Svar: Haha ja, välbehövligt! =)
Skogspuls

Johanna

Men underbart! 🙌🏾😃. Klart du ska dela med dig av känslan & som du skriver man ska njuta av känslan när man är där! 💫

Svar: Jo man vet ju hur fort det kan ändras, som på jobbet häromveckan tex! 😂
Skogspuls