Vårkänslan!

Det sa bara poff när träden, buskarna och gräsmattorna bytte om till en betydligt mer vårig  outfit. Som en explosion av grönska och färgglada blomblad nästan från en dag till en annan. 
 
 
Det här är nog min favoritstig året runt och lite extra inbjudande blir den verkligen såhär framåt vårkanten. 
 
 
Bilderna togs i Fredags då jag var ledig, eftersom jag jobbar i helgen skulle Mita få lyxa till det med en weekend ute i stugan. Vi slog oss ner i gräset och väntade på skjutsen. Det var sol och en nästintill klarblå himmel. ÄNTLIGEN! 
 
 
Jag passade på att städa och vädra lägenheten och så fick pelargonerna komma ut och lufta sig lite. Hör och häpna, dessa två har överlevt vintern och den ena har t.om börjat blomma igen. 
 
 
Jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dessa tåliga jäklar, för inte är det min förtjänst att de har överlevt i alla fall, men det var ju fantastiskt roligt att de ville hänga med en säsong till måste jag säga! 
 
 
Ikväll efter jobbet har jag dammat av 9 km på cykeln. Cykling är verkligen inte en favorit då det kommer till träning för mig, men ikväll måste jag faktiskt beskriva det som himla härligt! 
(Antagligen för att jag gled fram betydligt mer än vad jag faktiskt motionerade)
 
 
 
Jag rullade i alla fall ut en bit på landet, det var grusväg, det var kvällssol, det var solglitter i sjön, lite fågelkvitter och så den här doften av jord och grönska på det!  Helt enkelt 9 km sprängfyllda med vårkänsla!  
 
Nu har vi en fantastiskt fin tid framför oss och någon dag framöver måste jag ta och trampa iväg och titta om liljekonvaljerna börjar slå ut!
 
 
Vitsipporna hänger i dikeskanter och skogsdungar har jag sett i alla fall! 
 
Ha det fint! 
 
Cykling - Vår