En försommardag!

Våren har verkligen varit lite opålitlig och ombytlig när det kommer till att växla i väder. Jag kan känna att humöret följer med litegrann där i svängarna mellan hög och lågtryck. När man liksom får upp hoppet då man ena dagen kan sitta utomhus och dricka kaffe på jobbrasten, vilket leder till att man morgonen efter väljer den tunnare vårjackan, med resultatet att man senare under dagen då vädret ombestämt sig igen får cykla framåthukad, huttrandes och svärandes hem med huvan uppdragen över skallen i snålblåst och spöregn. Det är inte helt lätt att hänga med i svängarna helt enkelt!
 
Som tur var så hann jag föreviga en riktigt fin försommardag i Tisdags då jag var ledig och startade dagen med att gå runt Klubbsjön i förmiddagssol som redan vid 10-tiden hade värmt upp skogen så pass att jackan åkte av, det var t-shirt som gällde! Jag tror att typ hela sommarkören av fåglar var ute den här morgonen och kvittrade på i olika tonarter, enstaka humla hade också vaknat till liv och surrade på lite i bakgrunden, stigen var mjuk och fin att sätta fossingar och tassar på, det var solglitter i sjön och djuret unnade sig ett morgondopp.
 
Ja det var helt enkelt en rätt så ljuvlig morgon fylld med väldigt mycket sommarlovskänsla! Jag ser framför mig att kunna starta många dagar så under semestern, det får bli min målbild för att ta mig igenom de närmsta 10 dagarna som enligt SMHI inte ser så försommarljuvliga ut direkt. 
 
 
På hemvägen köpte jag också med mig en glass och så lyxade jag till det med kall jordgubbssaft, inte sån där fun-light med syntetiskt smak, utan riktigt sötsliskig saft med socker i, det fattades bara mariekex liksom, nu tål inte jag mariekex eftersom jag är glutenallergiker, ärligt så tyckte jag kanske inte att mariekex var så vansinnigt gott heller på den tiden det begav sig att jag faktiskt fick äta dem, men jordgubbssaft och mariekex är i alla fall sommarlov för mig, det gäller att fylla alla sinnen och minnen med sommarlovskänsla de dagar man får chansen! :) 
 
Ja, man får härda ut helt enkelt och hoppas att fler såna här dagar sveper in inom kort! 
 
HÄR är ett inlägg från förra året med fler tips för lite sommarfeeling! 
 
Energi - Enkelt - Klubbsjön - Sol - Sommar - minnen - morgon - utomhus