Fin kväll!

I Måndags drog vi ut till stugan direkt efter jobbet för att försöka fånga vad som eventuellt var den sista sensommarkvällen. Jag har verkligen noll intresse av att fiska egentligen, men jag hänger gärna med storfiskarn ut i båten emellanåt, i somras brukade jag ta med en bok att läsa, då blir jag inte lika rastlös, nu fick jag istället med mig svarta blixten som sällskap...
 
 
Det är nåt med den här bilden som är sjukt kul, jag kan inte helt sätta fingret på vad det är, mer än att jag tycker att vi ser väldigt lustiga ut helt enkelt. Två fån längst fram i fören typ! 
 
 
Det blev också en selfie med labrador i motljus. Nu har vi klarat av de lite lustiga bilderna för detta inlägg, vi puttrade på, det var kvällssol och lagom krusigt på sjön.
 
 
Och första lilla aborren nappade på något nytt superdrag... 
 
 
Aborren släpptes tillbaka. Sen kom solnedgången!
 
 
Och när solen gick ner och kvällskylan svepte in så puttrade vi in mot land. 
 
 
Där det blev några till kast från bryggan. Även jag provade fiskelyckan. (Utan framgång) 
 
 
Otroligt fin kväll! Tittar man noga så ser man att dimman började dra in över vattnet. 
 
 
Grannarna puttrade förbi i sin bastubåt.
 
 
Sen var det dags att tacka för oss och ta kväll.
 
 
Ibland drömmer jag verkligen om att flytta till en större stad, med lite mer liv och rörelse och valmöjligheter, men kvällar som dessa påminns jag verkligen också om lyxen i att få ha allt detta bara 15 minuter bort. Närheten till naturen är verkligen det bästa med Härnösand, det är verkligen livskvalitét att få ha det inpå knuten och utan större planering kunna brassa iväg efter jobbet och samla lite sensommarminnen! 
kväll - vardag